Du er her:   Hjem > Arrangementer

Juletræstændingen på Skolebakken 28. november er desværre aflyst.

1. søndag i advent

Søndag, d. 29. november kl. 12 kan du efter gudstjenesten sige farvel til det gamle menighedsråd og møde det nye.

Vi mødes til gudstjeneste kl. 11 og i Kirke - og kulturladen til et let traktement kl. 12.00.

Tilmelding på sms 21 60 91 38 eller på mail fruschwartz@cg1.dk senest onsdag d. 25. november.

Julekoncerten 7. december med Grevinge Gospelkor og Brejninge-Bjergsted Børne- og Ungdomskor er desværre aflyst.

Tårnkoncerten 23. december med medlemmer af Nyk. Sj. Stadsorkester er desværre aflyst.

Nytårsgudstjeneste

Fredag d. 1. januar kl. 14 nytårsgudstjeneste og bagefter ønsker vi hinanden et godt nytår med kransekage og bobler.

Nytårskoncert og nytårskur

Lørdag d. 9. januar kl. 19.00 er der nytårskoncert i kirken med Hagested ensemblet. Derefter er der nytårskur i Kirke - og Kulturladen.

Fællesspisning

Onsdag d. 27.januar kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz@cg1.dk

Filmklub

Mandag d. 1. februar kl.19-21 i mødelokalet ved Kirke- og Kulturladen.  Der vil være kaffe, te og kage.

Kyndelmisse

Søndag d. 7. februar kl.16.30 fejrer vi Kyndelmisse i kirken. Efterfølgende går vi i fakkeloptog til Sanselunden, hvor vi sætter lysbåde i søen. Ved grillhytten er der varme drikke og varm suppe.

Valentin

Fredag d. 12. februar kl.17 fejrer vi kærligheden ved en andagt i kirken med efterfølgende middag i Kirke- og Kulturladen. Mikkel Vale og Anders Tangaa Jensen står for sang og musik i kirke og i Kirke-og Kulturladen. Tilmelding til spisning til Kirsten Schwartz på 2160 9138, deltagelse koster 100 kr. per person.

Fastelavn

Søndag d. 14. februar kl.10 er der fastelavnsgudstjeneste kl.10 i kirken , mød gerne op udklædte. Kl.11 er der tøndeslagning m.m. i Kirke – og Kulturladen.

Fællesspisning

Onsdag d. 24. februar fællesspisning kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz@cg1.dk