Du er her:   Hjem > Arrangementer

Kirke - Kunst - Landskab

8 natur- og kulturrundture i Odsherred – arrangeret af Geopark Odsherred, Odsherred Kunstmuseum og Odsherred Provsti. Oplev kirken i landskabet samt livet og kunsten i kirken i disse 8 rundture til alle Odsherreds 16 kirker. Tilmelding via Billetexpressen, detaljeret program vil blive lagt på provstiet, kunstmuseet og geoparkens hjemmesider samt i papirform på turistkontoret, Odsherred kunstmuseum, biblioteker og i kirkens våbenhuse. Museumsinspektør Jesper Seidner Knudsen, geolog Jakob Walløe Hansen og provst Karin Bundgaard Nielsen står bag projektet og vil deltage på alle rundture sammen med den lokale sognepræst.

Lørdag den 16. oktober kl. 10-12 gælder det Grevinge og Vig Kirker.

Billetter til rundturene kan købes ved at klikke HER

GREVINGE KIRKE ØNSKER ALLE ET GODT EFTERÅR!

Vi holder gudstjeneste hver søndag og byder alle velkommen - fastboende og sommerhusgæster :-)