Fællesspisning er aflyst p.gr. a. corona

Foredrag

Onsdag d. 28. oktober kl.19-21 i Kirken foredrag med journalist og forfatter Charlotte Rørth, Hun fortæller om sit møde med Jesus ved et foredrag ”Bliver man skør af at møde Jesus”. Der skal være tilmelding til: Kirsten Schwartz, mail: fruschwartz@cg1.dk eller tlf: 21 60 91 38

Filmklub

Mandag d. 2. november kl.19-21 filmklub i konfirmandlokalet. Der vil være kaffe, te og brød.

Litteraturfestival

Torsdag d. 5. november deltager præst Anders Tangaa Jensen i Odsherred Litteraturfestival, hvor der er oplæsning i kirken for indskolingen.

Sangaften

Torsdag d. 5. november kl. 19-21 sangaften i Kirke- og Kulturladen, hvor provst Karin Bundgaard Nielsen har valgt nogle sange der skal synges, deltagerne kan også komme med sangforslag. Der serveres brød, kaffe og te.

Caminoen

Torsdag d. 12. november kl.19-21 i Kirke- og Kulturladen fortæller præst Anders Tangaa Jensen om sine pilgrimsture på Caminoen.  Der vil være kaffe, te og brød.

Fællesspisning

Onsdag d. 25. november kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz30@cg1.dk

Julekoncert

Mandag d.7. december kl.19 er der julekoncert i kirken med Grevinge Gospelkor (under ledelse af Maud Kofod og pianist/organist Kenneth Reiner) og Bregninge – Bjergsted Børnekor under ledelse af Heidi Mortan.

Arrangementer, koncerter og anderledes gudstjenester 2020 - 2021

Der tages forbehold for gennemførelsen af arrangementerne mht. myndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid 19!