Arrangementer

Ved alle arrangementer følger vi sundhedsmyndighedernes anbefalinger, hvilket kan betyde aflysning med kort varsel.

Nytårsgudstjeneste AFLYST

Fredag d. 1. januar kl. 14 nytårsgudstjeneste og bagefter ønsker vi hinanden et godt nytår med kransekage og bobler.

Nytårskoncert og nytårskur UDSKUDT

Lørdag d. 9. januar kl. 19.00 er der nytårskoncert i kirken med Hagested ensemblet. Derefter er der nytårskur i Kirke - og Kulturladen.

Fællesspisning AFLYST

Onsdag d. 27.januar kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz@cg1.dk

Filmklub AFLYST

Mandag d. 1. februar kl.19-21 i mødelokalet ved Kirke- og Kulturladen.  Der vil være kaffe, te og kage.

Kyndelmisse

Søndag d. 7. februar kl.16.30 fejrer vi Kyndelmisse i kirken. Det efterfølgende optog til Sanselunden er aflyst.

Valentin  AFLYST

Fredag d. 12. februar kl.17 fejrer vi kærligheden ved en andagt i kirken med efterfølgende middag i Kirke- og Kulturladen. Mikkel Vale og Anders Tangaa Jensen står for sang og musik i kirke og i Kirke-og Kulturladen. Tilmelding til spisning til Kirsten Schwartz på 2160 9138, deltagelse koster 100 kr. per person.

Fastelavn

Søndag d. 14. februar kl.10 er der fastelavnsgudstjeneste kl.10 i kirken. Den efterfølgende tøndeslagning er med stor sandsynlighed aflyst.

Fællesspisning AFLYST

Onsdag d. 24. februar fællesspisning kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz@cg1.dk