Du er her:   Hjem > Corona/COVID-19

Corona/COVID-19

I forbindelse med COVID-19 gælder der følgende retningslinjer:

Da vi skal overholde et afstandskrav, er kirken opmålt til maksimalt at måtte rumme 28 personer.

Vi beder om at folk fordeler sig med god afstand mellemrum. Personer, der til dagligt er i tæt kontakt, som f.eks. medlemmer af den samme husstand, kan sidde med normal afstand til hinanden på samme bænk.

Pt. gennemføres gudstjenester uden nadver og fællessang.

Kirkens toiletbygning er kun åben i forbindelse med gudstjenester og kirkelige handlinger.

Vi har valgt at åbne kirken hver onsdag, så der er åbent fra 8 - 15.

Vi er vejkirke og burde have åbent alle dage, men p.gr.a. coronaen har vi valgt kun én dag, da det ikke kan lade sig gøre at rengøre kirken tilfredsstillende, hvis den skal være åben hver dag.

Mundbind:

Fra den 29. oktober til og med den 2. januar 2021 gælder kravet om mundbind eller visir også i kultur- og kirkeinstitutioner.

Når du besøger eller deltager i en aktivitet i folkekirken i et lokale med offentlig adgang, skal du overholde det gældende krav om brug af mundbind.

Du skal have tildækket mund og næse ved brug af mundbind eller visir, når du går ind og ud af lokalet, og når du bevæger dig rundt i lokalet.

Kravet gælder ikke, når du sidder ned eller knæler under aktiviteten. Heller ikke når du som led i en kirkelig handling kortvarigt rejser dig op, for derefter at sætte dig ned igen på samme plads.

Børn under 12 år er undtaget kravet om mundbind i folkekirken.

Læs mere her: Hvilke regler gælder i folkekirken