Det sker!

36 børn fra børnehaven Moselinden i Herrestrup og dagplejen i Grevinge var onsdag d. 6. december 2017 til juleafslutning i Grevinge Kirke.

Præst Karin Wandall stod for den børnevenlige og festlige gudstjeneste.

Børnene blev mødt med et blåt bølgende tæppe med gule stjerner i midtergangen og oppe foran alteret stod et bord med bl.a. et tæppe med et æsel på. En stor pakke med kirkens julepynt blev åbnet af nogle af børnene og i kassen var der en stor, gul julestjerne, et stort rødt hjerte, et stort hvidt hjerte, et stort hvidt lys og en stor hvid engel.

Alle børnene havde lavet stjerner eller hjerter hjemmefra som de pyntede kirkens juletræ med.

Jesusbarnet i en kurv og Maria og Josef som dukker kom rundt til alle. Paraplyer med stjernehimmel kom rundt og alle fik stjernestøv i form af en lille guldstjerne, som man f.eks. kunne have i sin lomme.

Der blev sunget sange med fagter til, "Et barn er født i Betlehem" og " Dejlig er den himmel blå". Bagefter var alle ovrre i den julepyntede konfirmandlokale, hvor der var æbleskiver, pebernødder, klementiner og saftevand til børnene.

Alle børnene fik en gave af Karin, det var en malebog i pixiudgave.

Se billeder i fotos fra i år.

Denne side er ny, og stadig under opbygning. Vi håber, at siden bliver vel modtaget, men vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ris eller ros og gerne forslag til ting, du mangler på siden. Du kan nu skrive direkte her på siden.