Du er her:   Hjem > Filmklub

Filmklub

Vores næste film bliver:

Filmklubben er startet igen, og næste "forestilling" er mandag, d. 27. januar  kl. 19.00, hvor vi skal se: Hvide nætter, som er en amerikansk dramafilm fra 1985 om en afhoppet russisk danser, der har tilbragt 8 år som fange i Sovjetunionen, men som nu bor i USA. Hans fly tvinges til at nødlande i Moskva, og nu skal han overvåges af en anden danser. I hovedrollerne kan ses: Mikhail Baryshnikov, Helen Mirren og Isabella Rosselini, samt mange andre. Husk - ingen tilmelding, man kommer bare.

Rundt i kirken

Det sker i februar 2020

Foredrag i Kirke- og Kulturladen

Torsdag den. 13. februar 2020 kl. 19.00 kommer Ole Andersen, Danske Horn og fortæller om sit liv ved musikken.

Der vil blive serveret kaffe/the og kage.

♥ Valentinsandagt for ægtepar, kærester og knuste hjerter ♥

Onsdag, den 19. februar kl. 17.30.

Først er der andagt i kirken med efterfølgende spisning kl. 18.00 i Kirke-og kulturladen. Præsten fra Tuse Næs/Hagested Mikkel Vale og præst Anders Tangaa Jensen står for det musikalske indslag både i kirken og senere under og efter maden, som vil bestå af laksemousse og svinekam med persillekappe. Til kaffen vil der være kage.

Tilmelding til  spisningen til Kirsten Schwartz tlf: 21 60 91 38 eller fruschwartz@cg1.dk

Pris: kr. 75 for voksne og 50 kr, for børn under 14.

Fastelavnsgudstjeneste

Søndag, d. 23. februar

vil der være mulighed for at slå katten af tønden efter gudstjenesten kl. 10.00

Vi vil gå over i Kirke-og kulturladen, hvor der vil være tre rønder - en til de mindste - en til de mellemste og en til de store under 14 år. Der vil være præmier - også til de bedst udklædte. En særlig præmie til den bedst udklædte voksen. Der vil være fastelavsnboller, sodavand og kaffe/te. Vi glæder os til at se en kirke med festligt udklædte mennesker.

Vi har været så heldige, at vores Dagli'brugs har valgt at sponsere en tønde og nogle af præmierne. Tak for det.

Filmklub

Mandag den 24. februar kl. 19.00

Vi skal igen se film og denne gang bliver det Breathe, som handler om en polioramt ung mand. Det lyder sørgeligt, men er en meget positiv film, om at nyde livet, selv om det ser svært ud.

Alle er velkomne.

Fællesspisning

onsdag den 26. februar kl. 18.00

Nu er tiden kommet, hvor vi har valgt at denne aften skal være vegetarisk, så vi håber I vil spise denne dejlige menu sammen med os.

Menuen består af hokkaidosuppe, dernæste en ret med rødbeder og creme fraiche og så slutter vi af med æblecrumble.

Prisen er som vanlig kr.  for voksne og 25 for børn.

Tilmelding til Kirksten Schwartz tlf: 21 60 91 38 eller fruschwartz@cg1.dk

FRIVILLIGE TIL FÆLLESSPISNING

Kunne du tænke dig en gang i mellem at være frivillig hjælper til enten borddækning, madlavning eller oprydning ved vores fællesspisningsarrangementer i Kirke-og Kulturladen i Grevinge, så send en sms til Kirsten på 21609138 eller en mail på fruschwartz@cg1.dk

Konfirmation 2020: 3. maj og 10. maj i Grevinge kirke kl.10