Du er her:   Hjem > Filmklub

Filmklub

Vores næste film bliver:

Filmklubben er startet igen, og næste "forestilling" er mandag, d. 27. januar  kl. 19.00, hvor vi skal se: Hvide nætter, som er en amerikansk dramafilm fra 1985 om en afhoppet russisk danser, der har tilbragt 8 år som fange i Sovjetunionen, men som nu bor i USA. Hans fly tvinges til at nødlande i Moskva, og nu skal han overvåges af en anden danser. I hovedrollerne kan ses: Mikhail Baryshnikov, Helen Mirren og Isabella Rosselini, samt mange andre. Husk - ingen tilmelding, man kommer bare.

Grevinge Kirke er som resten af Danmark omfattet af coronalukningerne. Vi holder os løbende opdateret og informerer her på hjemmesiden og på vores Facebook.

Bemandingen på kirkegården er tilpasset den aktuelle situation
omkring Corona/Covid-19, og vi kan derfor ikke garantere det samme
serviceniveau, som vi plejer.
Du bedes derfor som gæst og kunde venligst have forståelse for evt.
manglende udplantning af forårsblomster og renholdelse af gravstedet.
Vær også opmærksom på følgende, når du besøger kirkegården:
• Overhold de Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger
• Hold afstand til andre, og kontakt ikke kirkegårdens ansatte

Arrangementer, koncerter og anderledes gudstjenester 2020 - 2021

Der tages forbehold for gennemførelsen af arrangementerne mht. myndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid 19!

Selv om kirken er lukket, så sker der alligevel lidt. Her er vores påskehilsen til alle, der kommer forbi.

Påskehilsen

cmsimple.org »