Du er her:   Hjem > Fotoarkiv fra tidligere år

Fotoarkiv fra tidligere år

Her vil vi gerne lægge billeder og oplevelser ind fra de sidste år.
2016

Konfirmander foran Grevinge Kirke         Karin Wandall og Niels Arnberg

2016
Det år afholdt vi en rågedag, hvor vi have 1. klasse med til at patere og grille rågeungebryster.
Vi havde en meget dejlig dag med godt vejr, glade og interesserede børn og nogle dejlige grillede rågebryster, som vi nød.

her fortæller Rolf lidt om jagten

Der lyttes

der skydes
Der skydes

Vigtigt

der er forkert telefonnummer i kirkebladet til præsten. Det rigtige er:

Høstfest

Lørdag, d. 28. September kl. 18 - 24 holder vi høstfest i vores nye Kirke-ogKulturlade.

der vil blive serveret en lækker buffet fra Odsherred Catering & Festservice og bagefter vil

Maud og Ten-Four levere musikken.

Billet på kr. 150,00 kan købes til arrangementet

hos Merete på tlf:

senest tirsdag, d. 23. september.

Ten-Four består af Maud Kofoed, Troels Jakobsen og Anders Wedel og repertoiret består af hits fra 60’erne og består af engelsk og dansk pop & rockmusik.

Konfirmation 2020: 3. maj og 10. maj i Grevinge kirke kl.10

Nu er det muligt at sende sikker post til menighedsrådet. Klik på linket ude til venstre, og læs videre der.

Læseklubben holder sommerferie, så der kommer besked senere om start.

Nu er læseklubben startet og vi er blevet enige om, at fortsætte med sidste tirsdag i hver måned, men nu fra kl. 12 - 15

Når vi har læst bogen  tager vi først et kort runde, hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller, hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

Filmklub:

Vi bliver desværre nødt til at aflyse vores filmklub p.gr.a. byggeri. Vi havde håbet, at vi kunne bruge halvdelen af konfirmandlokalet under byggeriet, men det er desværre ikke muligt, og da vi ikke ønsker at sidde midt i byggerod, er vi nødt til at aflyse og først starte op igen i 2019.