Du er her:   Hjem > Fotoarkiv fra tidligere år

Fotoarkiv fra tidligere år

Her vil vi gerne lægge billeder og oplevelser ind fra de sidste år.

2016
Det år afholdt vi en rågedag, hvor vi have 1. klasse med til at patere og grille rågeungebryster.
Vi havde en meget dejlig dag med godt vejr, glade og interesserede børn og nogle dejlige grillede rågebryster, som vi nød.

her fortæller Rolf lidt om jagten

Der lyttes

der skydes
Der skydes

Undermenu

Plant Håb!

Konfirmanderne i Grevinge fik en dejlig eftermiddag da, de plantede et æbletræ i Sanselunden i Grevinge.

De genså med stor glæde deres Geomasker, der er opstillet på Sanselunden. I grillhytten blev der grillet pølser og brød og drukket sodavand i det kolde vejr.

De har plantet i håb om, at deres træ vil vokse sig stort og give dejlige æbler til glæde for folk, der kommer forbi.

Konfirmanderne er samtidig med til at plante håb ude i verden! De har en aftale med Grevinge menighedsråd, der bakker dem op i det at plante håb. Med et beløb til organisationen Danmission er Grevinge kirke med i en stor kampagne ’Plant Håb i Verden’.

Sammen med lokale organisationer og lokale unge planter Danmission for tiden 22.000 træer i Cambodjas største og vigtigste regnskov, Prey Lang skoven (en naturskov på størrelse med Fyn). Klimaforandringer og ulovlig skovhugst truer livsgrundlaget for lokalbefolkningen i og omkring regnskoven, så der er god brug for hjælp til at beskytte og genoprette og til at få myndighederne til at tage medansvar.

Til januar får konfirmanderne i Grevinge besøg af en ung fra Cambodja gennem Danmissions Konfirmandaktion, og så bliver det spændende at høre mere om, hvordan det at være ung og kirke i Cambodja.

Martin Luther blev en gang spurgt: ”Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at verden gik under i morgen?”. Han svarede: ”Så ville jeg plante et æbletræ i dag”. Svaret udtrykker en forventningsfuld indstilling til fremtiden. Grevinges konfirmander vil gerne være med til at sætte synlige og varige håbstegn hjemme som ude ved helt konkret at plante træer.

Menighedsmøde
Onsdag den 15. november kl. 18.00 - 20.00 i konfir-
mandstuen.
Vi vil fortælle om vores arbejde i det forløbne år og lidt om vores visioner for 2018 og bagefter er der sangaften, hvor vores organist Flemming Hjort vil spille til.
Vi vil servere nogle  sandwiches, så det er ikke nødvendigt at spise hjemmefra.

Afskedsgudstjeneste
Søndag den 19. november kl. 14.00 med
efterfølgende reception kl. 15.30 i Idrætscafeen i Herrestrup.

Vi håber rigtig mange vil dukke op og sige farvel til vores præst gennem 36 år.

Børnegudstjeneste og julekoncert
med