Du er her:   Hjem > Grevinge familiegospel

Grevinge familiegospel

Grevinge Familie Gospelkor synger hver mandag i Grevinge KIrke under ledelse af Maud Kofoed.

Denne sæson er der en pris på kr. 200/deltager. Koret starter op igen mandag den 12. august 2019  kl. 19.15-21  i Grevinge Kirke.

Mere information kan hentes hos Merete Løvgreen tlf. 29 84 70 99

Fotos fra sangaften med gospelkoret den 7. maj 2019

Vigtigt:

Der er forkert telefonnummer i kirkebladet til præsten. Det rigtige er:

Filmklubben starter op igen den 28. oktober 2019 kl .19.00 - se under "Filmklub" i menuen til venstre.

Fællesspisning i Kirke- og Kulturladen

Onsdag d. 30. oktober blev en stor succes.

56 betalende gæster og meget lækker mad.

Husk at sætte kryds ved d. 27. november, som er næste gang for fællesspisning.

et udpluk af gæsterne         flere gæster

gæster    gæster

viola og anders

Fællessang og menighedsmøde i Kirke- og Kulturladen onsdag d. 6. nov. kl. 19-21

Hør lidt om vores arbejde det forgangne år og visioner for fremtiden.

Syng årstidens sange sammen med organist Daniel Abildgaard og sognepræst Anders Tangaa Jensen.

Der serveres kaffe, te, brød undervejs.

Fællesspisning i Kirke- og Kulturladen

Onsdag d. 27. nov. kl.18.00

Dagens servering filippinsk gryderet og onsdagens kage

50 kr. for voksne og 25 kr. for børn på 2-14 år

Tilmelding og køb af spisebillet senest d. 22. nov. kontakt  Kirsten Schwartz 2160 9138 eller på mail fruschwartz@cg1.dk

Familiegudstjeneste og julefrokost

Søndag d. 1. december kl. 11.00 Familiegudstjeneste i kirken

Efterfølgende julefrokost i vores Kirke - og Kulturlade  kl. 12.30.

Alle er velkomne.

Man skal tilmelde sig til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail fruschwartz@cg1.dk senest onsdag d. 27. nov.

Frokosten vil koste 50 kr. for børn og 100 kr. for voksne.

FRIVILLIGE TIL FÆLLESSPISNING

Kunne du tænke dig en gang i mellem at være frivillig hjælper til enten borddækning, madlavning eller oprydning ved vores fællesspisningsarrangementer i Kirke-og Kulturladen i Grevinge, så send en sms til Kirsten på 21609138 eller en mail på fruschwartz@cg1.dk

Kirkemusikfestival

Tommy CorfixenTommy Corfixen synger LeonardKenneth Reiner Cohen sammen med vores egen organist Kenneth Reiner

Leonard Cohen musikEn hel fuld kirke til en meget betagende og gribende musikgudtjeneste med tekster og musik af Leonard Cohen.

Cohens særlige magiske musik og tekster vil med garanti skabe den særlige atmosfære i kirken, som duoen er så kendt for at kunne skabe.

Cohens musik er legendarisk.  Sange som Suzanne, First we take Manhatten, If it be your will, Like a bird, Dance me to the end of love, og monsterhittet Hallelujah, har alle glimt af det guddommelige, der spejler og fortæller os, lige nøjagtig hvor vi er.  Midt i livet med os selv, med kærligheden og med alle de glæder og sorger vi deler med hinanden.

Kenneth og Tommy leverer musik af højeste kunstneriske kvalitet, lige der hvor musikken og Gud går i dialog og taler sammen i kærlighed.

Sigurd Barret kommer til Grevinge

Lørdag, d. 23. november kl. 12

vil Sigurd Barret synge salmer for både store og små. Vi er 4 kirker, som er gået sammen, og vi har hver 60 pladser, som bliver fordelt efter først til mølle princippet.

Henvendelse til Lene Sødring, tlf. 23 21 90 11 eller mail: lensodring@gmail.com

Konfirmation 2020: 3. maj og 10. maj i Grevinge kirke kl.10