Du er her:   Login

Venligst indtast password.

User (optional):

Password:

Se nyt om minikonfirmander under overskriften til venstre.

VELKOMMEN TIL INDVIELSE AF
MINDESTEN PÅ GREVINGE KIRKEGÅRD

Lørdag den 23. februar 2019 kl. 14.00

Arrangementet starter på den nye fælles
urneplæne ved mindestenen med
Bent Kjærsgaards tekst, hvor Peter og Henry
Kjærsgaard spiller – efterfølgende samles vi i Kirken
til fællessang.
Eftermiddagen sluttes af med kaffe, te og kage
i tårnrummet.

Grevinge Sogns Menighedsråd

Onsdag, d. 20. marts kl. 19.00 kommer salmedigteren Hans Anker Jørgensen og fortæller om salmerne og om oplevelser gennem et langt liv, som bl.a. er blevet levet i Vallekilde.

Husk det foregår i kirken. Vores organist Flemming Hjort vil akkompagnere til.

Skærtorsdag, d. 18. april vil gospelkoret deltage i påskegudstjenesten klokken .

Tirsdag, d. 10. maj klokken 19.00 er der koncert med Maud og koret og det foregår stadig i kirken

I juni har vi ikke fast nogle arrangementer endnu men forhåbentlig kan vi i løbet af den måned melde en dato ud for indsættelse af vores nye præst.

Sommerkoncert:

Torsdag, d. 25. juli kl. 11 vil vi afholde vores sommerkoncert, I år er det en gruppe, der hedder Danske Horn, der vil spille for os. Nogle af jer kender allerede en af musikerne, nemlig Ole Andersen, som spiller trompet og som vi sidst hørte til vores tårnkoncert. Alle musikerne i denne gruppe er nuværende eller tidligere professionelle musikere.

Der vil  - efterhånden som tiden nærmer sig - komme flere oplysninger om det enkelte arrangement, både her og i Ugeavisen.

Et helt specielt tilbud til alle i vores provsti

OBERAMMERGAU 2020

-En helt særlig provstirejse

Kom med på en 4-dages rejse om cirka halvandet år til passions- spillene i Oberammergau den 4.-7. juni 2020. - En forlænget weekend i forbindelse med Grundlovsdag.

Passionsspilllene i Oberammergau går helt tilbage til 1633 og spiller hvert 10. år for fulde huse. Mere end 2.000 mennesker fra byen bringer historien om Jesus fra Nazaret til live i den fantastiske fem timer lange forestilling.

Rejsen, der også slår et smut omkring Wittenberg, er planlagt i samarbejde med Unitas rejser og

kommer til at koste 6000,- per person.

Den bydes ud i hele Ods og Skippinge Provsti. Tilmeldingsfrist er 1. marts.

Læs mere om rejsen på www.unitasrejser.dk.

Arrangementer i foråret 2019:

Læseklub

Nu er læseklubben startet og vi er blevet enige om, at fortsætte med sidste tirsdag i hver måned, men nu fra kl. 12 - 15

Når vi har læst bogen  tager vi først et kort runde, hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller, hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

Filmklub:

Vi bliver desværre nødt til at aflyse vores filmklub p.gr.a. byggeri. Vi havde håbet, at vi kunne bruge halvdelen af konfirmandlokalet under byggeriet, men det er desværre ikke muligt, og da vi ikke ønsker at sidde midt i byggerod, er vi nødt til at aflyse og først starte op igen i 2019.