Du er her:   Hjem > Kære elev i 3. eller 4. klasse, der bor i Grevinge sogn.

Kære elev i 3. eller 4. klasse, der bor i Grevinge sogn.

Du er nu blevet så stor, at du i 2018 kan "gå til"

MINIKONFIRMANDER......

Du inviteres til at være minikonfirmand i Grevinge kirke i perioden fra den 30. januar og indtil påske (30/1, 6/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3 og afslutning 25/3. Den 25/3 er det Palmesøndag, hvor vi slutter forløbet af med en børnegudstjeneste i kirken kl. 14, hvor I skal medvirke.

Med hensyn til behov for transport fra skole til konfirmandstuen (bag Grevinge kirke), så må vi evt. aftale nærmere i forbindelse med tilmelding.

Til minikonfirmand skal vi bruge vores ører, øjne og mund. Med ørerne lytter vi til fortællinger om Jesus og hans venner. Med munden synger vi og lærer Fadervor. Med øjnene ser vi på det, vi vil skabe med vores hænder. Det kan være tegninger og ting i ler eller karton. Vi skal også lave overraskelser til at tage med hjem. Og så skal vi medvirke i børnegudstjenesten. Husk at I ikke behøver at være dønt for at være med!

Tilmelding til Karin Wandall gerne inden jul og senest d. 16. januar,

enten pr. sms, mail eller opkald. Telefon: 60 59 95 12 og

mail: kkw@km.dk

Vi glæder os så meget til at se jer i Grevinge kirke.

Karin Wandall - minikonfirmandlærer og sognepræst

Grevinge kirke

En glædelig meddelelse:

Vi har fået besked om, at Karin Wandall er ansat i en midlertidig stilling som først 25% og fra 20/5 som 75% præst i Grevinge kirke. Stillingen varer indtil fast ansættelse af en præst.

Filmaften

Vi har sluttet vores filmaftener på denne side af sommeren. Nu trækker haven, grillen og hvad vi ellers bruger de dejlige aftener på, og vi starter op igen i oktober.

Indtil da - rigtig dejlig sommercoolcool