Du er her:   Hjem > Kære elev i 3. eller 4. klasse, der bor i Grevinge sogn.

Kære elev i 3. eller 4. klasse, der bor i Grevinge sogn.

Du er nu blevet så stor, at du i 2018 kan "gå til"

MINIKONFIRMANDER......

Du inviteres til at være minikonfirmand i Grevinge kirke i perioden fra den 30. januar og indtil påske (30/1, 6/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3 og afslutning 25/3. Den 25/3 er det Palmesøndag, hvor vi slutter forløbet af med en børnegudstjeneste i kirken kl. 14, hvor I skal medvirke.

Med hensyn til behov for transport fra skole til konfirmandstuen (bag Grevinge kirke), så må vi evt. aftale nærmere i forbindelse med tilmelding.

Til minikonfirmand skal vi bruge vores ører, øjne og mund. Med ørerne lytter vi til fortællinger om Jesus og hans venner. Med munden synger vi og lærer Fadervor. Med øjnene ser vi på det, vi vil skabe med vores hænder. Det kan være tegninger og ting i ler eller karton. Vi skal også lave overraskelser til at tage med hjem. Og så skal vi medvirke i børnegudstjenesten. Husk at I ikke behøver at være dønt for at være med!

Tilmelding til Karin Wandall gerne inden jul og senest d. 16. januar,

enten pr. sms, mail eller opkald. Telefon: 60 59 95 12 og

mail: kkw@km.dk

Vi glæder os så meget til at se jer i Grevinge kirke.

Karin Wandall - minikonfirmandlærer og sognepræst

Grevinge kirke

Plant Håb!

Konfirmanderne i Grevinge fik en dejlig eftermiddag da, de plantede et æbletræ i Sanselunden i Grevinge.

De genså med stor glæde deres Geomasker, der er opstillet på Sanselunden. I grillhytten blev der grillet pølser og brød og drukket sodavand i det kolde vejr.

De har plantet i håb om, at deres træ vil vokse sig stort og give dejlige æbler til glæde for folk, der kommer forbi.

Konfirmanderne er samtidig med til at plante håb ude i verden! De har en aftale med Grevinge menighedsråd, der bakker dem op i det at plante håb. Med et beløb til organisationen Danmission er Grevinge kirke med i en stor kampagne ’Plant Håb i Verden’.

Sammen med lokale organisationer og lokale unge planter Danmission for tiden 22.000 træer i Cambodjas største og vigtigste regnskov, Prey Lang skoven (en naturskov på størrelse med Fyn). Klimaforandringer og ulovlig skovhugst truer livsgrundlaget for lokalbefolkningen i og omkring regnskoven, så der er god brug for hjælp til at beskytte og genoprette og til at få myndighederne til at tage medansvar.

Til januar får konfirmanderne i Grevinge besøg af en ung fra Cambodja gennem Danmissions Konfirmandaktion, og så bliver det spændende at høre mere om, hvordan det at være ung og kirke i Cambodja.

Martin Luther blev en gang spurgt: ”Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at verden gik under i morgen?”. Han svarede: ”Så ville jeg plante et æbletræ i dag”. Svaret udtrykker en forventningsfuld indstilling til fremtiden. Grevinges konfirmander vil gerne være med til at sætte synlige og varige håbstegn hjemme som ude ved helt konkret at plante træer.

Menighedsmøde
Onsdag den 15. november kl. 18.00 - 20.00 i konfir-
mandstuen.
Vi vil fortælle om vores arbejde i det forløbne år og lidt om vores visioner for 2018 og bagefter er der sangaften, hvor vores organist Flemming Hjort vil spille til.
Vi vil servere nogle  sandwiches, så det er ikke nødvendigt at spise hjemmefra.

Afskedsgudstjeneste
Søndag den 19. november kl. 14.00 med
efterfølgende reception kl. 15.30 i Idrætscafeen i Herrestrup.

Vi håber rigtig mange vil dukke op og sige farvel til vores præst gennem 36 år.

Børnegudstjeneste og julekoncert
med