Se nyt om minikonfirmander under overskriften til venstre.

Onsdag, d. 20. marts kl. 19.00 kommer salmedigteren Hans Anker Jørgensen og fortæller om salmerne og om oplevelser gennem et langt liv, som bl.a. er blevet levet i Vallekilde.

Husk det foregår i kirken. Vores organist Flemming Hjort vil akkompagnere til.Hans Anker Jøgensen

Hans Anker Jørgensen

Hans Anker og Flemming

Hans Anker Jørgensen læser op og Flemming Hjort spiller til

Nørkle:

I morgen kl. 13.30 mødes vi på Grevinge Center, hvor der er mulighed for at strikke, hækle, lave perler eller bare være sammen med andre og drikke kaffe eller te.

Du skal være så velkommen, hvad enten du kan/vil lave noget eller måske have lagt et par bukser op.

Skærtorsdag, d. 18. april vil gospelkoret deltage i påskegudstjenesten klokken 10.00

Tirsdag, d. 7. maj klokken 19.00 er der sangaften med Maud og koret og det foregår stadig i kirken

I juni har vi ikke fast nogle arrangementer endnu men forhåbentlig kan vi i løbet af den måned melde en dato ud for indsættelse af vores nye præst.

Sommerkoncert:

Torsdag, d. 25. juli kl. 11 vil vi afholde vores sommerkoncert, I år er det en gruppe, der hedder Danske Horn, der vil spille for os. Nogle af jer kender allerede en af musikerne, nemlig Ole Andersen, som spiller trompet og som vi sidst hørte til vores tårnkoncert. Alle musikerne i denne gruppe er nuværende eller tidligere professionelle musikere.

Der vil  - efterhånden som tiden nærmer sig - komme flere oplysninger om det enkelte arrangement, både her og i Ugeavisen.

Et helt specielt tilbud til alle i vores provsti

OBERAMMERGAU 2020

-En helt særlig provstirejse

Kom med på en 4-dages rejse om cirka halvandet år til passions- spillene i Oberammergau den 4.-7. juni 2020. - En forlænget weekend i forbindelse med Grundlovsdag.

Passionsspilllene i Oberammergau går helt tilbage til 1633 og spiller hvert 10. år for fulde huse. Mere end 2.000 mennesker fra byen bringer historien om Jesus fra Nazaret til live i den fantastiske fem timer lange forestilling.

Rejsen, der også slår et smut omkring Wittenberg, er planlagt i samarbejde med Unitas rejser og

kommer til at koste 6000,- per person.

Den bydes ud i hele Ods og Skippinge Provsti. Tilmeldingsfrist er 1. marts.

Læs mere om rejsen på www.unitasrejser.dk.

Arrangementer i foråret 2019:

Læseklub

Nu er læseklubben startet og vi er blevet enige om, at fortsætte med sidste tirsdag i hver måned, men nu fra kl. 12 - 15

Når vi har læst bogen  tager vi først et kort runde, hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller, hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

Filmklub:

Vi bliver desværre nødt til at aflyse vores filmklub p.gr.a. byggeri. Vi havde håbet, at vi kunne bruge halvdelen af konfirmandlokalet under byggeriet, men det er desværre ikke muligt, og da vi ikke ønsker at sidde midt i byggerod, er vi nødt til at aflyse og først starte op igen i 2019.