Du er her:   Login

Venligst indtast password.

User (optional):

Password:

Nu er alt ryddet fra konfirmandlokalet og vi kan begynde at se, at nu er håndværkerne gået i gang. Lige efter nytår bliver der endelig startet på både renovering af præstegården og starten på den nye kirkelade. Hvis du skulle komme forbi Præstegården, vil du se byggeplads. Om dagen op til flere biler fra flere forskellige firmaer og om aftenen er alt lukket inde af et stålhegn for sikkerhedens skyld.

Lige nu kan man se vores tømrer Bjarne Bruun arbejde ved graverhuset. Der skal laves en udvidelse - store maskiner og andet udstyr fylder og der er for mange dårlige arbejdsstillinger, når udstyr skal ud og ind, derfor denne tilbygning.

I morges blev det opdaget at der er blevet begået hærværk mod døren ind til herretoilettet på Skolebakken. Vedkommende har måske ramt døren med en trailer - ved vi ikke, men vedkommende er klar over, at det er sket, for man har prøvet at lappe det med op til flere søm. Desværre er det ikke godt nok, så nu er vi nødt til at bede vores tømrer om at reparere døren. Sure penge!

Arrangementer i foråret 2019:

Læseklub

Nu er læseklubben startet og vi er blevet enige om, at fortsætte med sidste tirsdag i hver måned, men nu fra kl. 12 - 15

Når vi har læst bogen  tager vi først et kort runde, hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller, hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

Filmklub:

Vi bliver desværre nødt til at aflyse vores filmklub p.gr.a. byggeri. Vi havde håbet, at vi kunne bruge halvdelen af konfirmandlokalet under byggeriet, men det er desværre ikke muligt, og da vi ikke ønsker at sidde midt i byggerod, er vi nødt til at aflyse og først starte op igen i 2019.