Du er her:   Hjem > Konfirmander

Konfirmander

2021

KONFIRMATIONERNE I 2021 FINDER STED LØRDAG DEN 24. APRIL KL. 11.00 OG LØRDAG DEN 28. AUGUST KL. 10.

Lørdag den 24. april konfirmeredes:

Line Johansen Baandrup

Freja Fredslund Nielsen

Mads Bach Jensen

Konfirmation lørdag den 7. maj og søndag den 15. maj. Begge dage kl. 10.00.

Konfirmanderne fra Herrestrup Skole og Videnscenter konfirmeres lørdag den 7. maj kl. 12.00.

Se konfirmandfolderen HER

KONFIRMANDTILMELDINGEN FOREGÅR VED GUDSTJENESTEN DEN 20. JUNI KL. 10 ELLER DIGITALT VIA TO LINKS:

1) Selve konfirmandtilmeldingen foregår via dette link:https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

• Tilmelding skal foretages af forældremyndighedsindehaver og foregår vha. NemID. Hvis I har fælles forældremyndighed, skal den ene forældre starte tilmeldingen, og den anden forældre modtager efterfølgende en mail med et link, som skal følges for at afslutte tilmeldingen med begge jeres digitale signaturer.
  • Følgende skal oplyses i under 'Yderligere kommentarer': Konfirmandens skole og klasse.
  • Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten, som skal uploades i forbindelse med tilmeldingen.
  • Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.
  • Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt Anders Tangaa Jensen.

2) Efter at konfirmanden er tilmeldt på ovenstående link, kan I benytte dette link til at vælge dato, give diverse tilladelser og lign.

Hvis jeres konfirmand er elev på Herrestrup Skole og Videnscenter eller specialklasserne på Vig Skole og skal konfirmeres i 2022, bedes I kontakte sognepræst Anders Tangaa Jensen for nærmere information.

GREVINGE KIRKE ØNSKER ALLE ET GODT EFTERÅR!

Vi holder gudstjeneste hver søndag og byder alle velkommen - fastboende og sommerhusgæster :-)