Du er her:   Hjem > Konfirmander

Konfirmander

Konfirmationerne søndag den 3. maj og søndag den 10. maj 2020 er aflyst grundet coronakrisen.

Vi har valgt at tilbyde søndag den 6. september og  lørdag 12. september 2020 som nye konfirmationsdatoer.

Vi fastholder tidspunkterne således at eleverne fra Herrestrup Skole og Videnscenter konfirmeres kl. 08.30 og eleverne fra Asnæs og andre skoler konfirmeres kl. 10.00.

Tilmelding til konfirmation 2021 kan allerede nu ske ved henvendelse til sognepræst Anders Tangaa Jensen på atj@km.dk

Grevinge Kirke er som resten af Danmark omfattet af coronalukningerne. Vi holder os løbende opdateret og informerer her på hjemmesiden og på vores Facebook.

Bemandingen på kirkegården er tilpasset den aktuelle situation
omkring Corona/Covid-19, og vi kan derfor ikke garantere det samme
serviceniveau, som vi plejer.
Du bedes derfor som gæst og kunde venligst have forståelse for evt.
manglende udplantning af forårsblomster og renholdelse af gravstedet.
Vær også opmærksom på følgende, når du besøger kirkegården:
• Overhold de Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger
• Hold afstand til andre, og kontakt ikke kirkegårdens ansatte

Arrangementer, koncerter og anderledes gudstjenester 2020 - 2021

Der tages forbehold for gennemførelsen af arrangementerne mht. myndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid 19!

Selv om kirken er lukket, så sker der alligevel lidt. Her er vores påskehilsen til alle, der kommer forbi.

Påskehilsen

cmsimple.org »