Du er her:   Hjem > Konfirmander

Konfirmander

2020

Konfirmationerne søndag den 3. maj og søndag den 10. maj 2020 er aflyst grundet coronakrisen.

Vi har valgt at tilbyde søndag den 6. september og  lørdag 12. september 2020 som nye konfirmationsdatoer.

Vi fastholder tidspunkterne således at eleverne fra Herrestrup Skole og Videnscenter konfirmeres kl. 08.30/12.00 og eleverne fra Asnæs og andre skoler konfirmeres kl. 10.00.

Årets konfirmander:

Søndag den 6. september kl. 08.30:
Noah Gaunfeldt
Aske Robert Bentheim Madsen

Søndag den 6. september kl. 10.00:
Tilde Roed-Birk
Lærke Solvej Thorrill Sørensen
Mads Guldbrandsen
Tobias Leopold Bressendorff

Lørdag den 12. september kl. 10.00:
Marcus Boye Hansen
Jason Lee Guldborg
Sofie Kirkebæk Klausen
Liv Vibeke Vang Poulsen
Silja Lilly Sørensen
Mathias Anders Hansen
Calle Jaqué
Mille Marie Munk Schouw
Daniel Theil Peick
Nikolaj Rem Sparwath
Tobias Marck Johansen

Lørdag den 12. september kl. 12.00:
Emil Nielsen
Nicholas Howard Tsoris
Louis Rosenquist Elsang

VIGTIG INFORMATION TIL ALLE KONFIRMANDER 2021

Nu er der snart konfirmandindskrivning til det kommende års konfirmationer i Grevinge kirke. Hvis du bor i Grevinge sogn, og skal konfirmeres i 2021 er du og dine forældre velkommen til at møde op søndag den 14. juni kl. 10.00 til gudstjeneste og efterfølgende indskrivning. Se nedenfor vedr. procedure.

OBS: Der er en vigtig rettelse i forhold til det udsendte kirkeblad: KONFIRMATIONERNE I 2021 FINDER STED LØRDAG DEN 24. APRIL (Ikke søndag den 25. april, som skrevet i kirkebladet) OG SØNDAG DEN 2. MAJ – BEGGE DAGE KL. 10.

Hvis jeres konfirmand er elev på Herrestrup Skole og Videnscenter eller specialklasserne på Vig Skole og skal konfirmeres i 2021, bedes I kontakte sognepræst Anders Tangaa Jensen for nærmere information.

KONFIRMANDTILMELDINGEN FOREGÅR DIGITALT VIA TO LINKS:

1) Selve konfirmandtilmeldingen foregår via dette link:https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

• Tilmelding skal foretages af forældremyndighedsindehaver og foregår vha. NemID. Hvis I har fælles forældremyndighed, skal den ene forældre starte tilmeldingen, og den anden forældre modtager efterfølgende en mail med et link, som skal følges for at afslutte tilmeldingen med begge jeres digitale signaturer.
  • Følgende skal oplyses i under 'Yderligere kommentarer': Konfirmandens skole og klasse.
  • Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten, som skal uploades i forbindelse med tilmeldingen.
  • Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Der er nu åbent for tilmeldinger vedr. konfirmation i 2021.
  • Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt Anders Tangaa Jensen.

2) Efter at konfirmanden er tilmeldt på ovenstående link, kan I benytte dette link til at vælge dato, give diverse tilladelser og lign.

Konfirmation lørdag den 7. maj og søndag den 15. maj. Begge dage kl. 10.00.

Der træffes særlig aftale vedr. konfirmanderne fra Herrestrup Skole og Videnscenter.

Grevinge Kirke er som resten af Danmark omfattet af coronalukningerne. Vi holder os løbende opdateret og informerer her på hjemmesiden og på vores Facebook.

Bemandingen på kirkegården er tilpasset den aktuelle situation
omkring Corona/Covid-19, og vi kan derfor ikke garantere det samme
serviceniveau, som vi plejer.
Du bedes derfor som gæst og kunde venligst have forståelse for evt.
manglende udplantning af forårsblomster og renholdelse af gravstedet.
Vær også opmærksom på følgende, når du besøger kirkegården:
• Overhold de Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger
• Hold afstand til andre, og kontakt ikke kirkegårdens ansatte

cmsimple.org »