Du er her:   Hjem > Konfirmander

Konfirmander

2021

KONFIRMATIONERNE I 2021 FINDER STED LØRDAG DEN 24. APRIL KL. 11.00 OG LØRDAG DEN 28. AUGUST KL. 10.

Lørdag den 24. april konfirmeredes:

Line Johansen Baandrup

Freja Fredslund Nielsen

Mads Bach Jensen

Konfirmation lørdag den 7. maj og søndag den 15. maj. Begge dage kl. 10.00.

Konfirmanderne fra Herrestrup Skole og Videnscenter konfirmeres lørdag den 7. maj kl. 12.00.

Se konfirmandfolderen HER

KONFIRMANDTILMELDINGEN FOREGÅR VED GUDSTJENESTEN DEN 20. JUNI KL. 10 ELLER DIGITALT VIA TO LINKS:

1) Selve konfirmandtilmeldingen foregår via dette link:https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

• Tilmelding skal foretages af forældremyndighedsindehaver og foregår vha. NemID. Hvis I har fælles forældremyndighed, skal den ene forældre starte tilmeldingen, og den anden forældre modtager efterfølgende en mail med et link, som skal følges for at afslutte tilmeldingen med begge jeres digitale signaturer.
  • Følgende skal oplyses i under 'Yderligere kommentarer': Konfirmandens skole og klasse.
  • Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten, som skal uploades i forbindelse med tilmeldingen.
  • Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.
  • Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt Anders Tangaa Jensen.

2) Efter at konfirmanden er tilmeldt på ovenstående link, kan I benytte dette link til at vælge dato, give diverse tilladelser og lign.

Hvis jeres konfirmand er elev på Herrestrup Skole og Videnscenter eller specialklasserne på Vig Skole og skal konfirmeres i 2022, bedes I kontakte sognepræst Anders Tangaa Jensen for nærmere information.

MED FAVNEN FULD AF KÆRLIGHED

(Månedens salme i juni)

1 Med favnen fuld af kærlighed vi mødes

i troen på, at vi som dine fødes.

Fra en dybblå kilde vander du den gåde:

Vi er børn af Herrens nåde.

2 Kom stil dig her med os ved døbefonten,

giv håb der rækker ud mod horisonten.

Fra en dybblå kilde vander du den gåde:

Evigt bærer os din nåde.

3 Fortæl os at vort liv er meget større,

end hvad vi vil og evner selv at gøre.

Fra en dybblå kilde vander du den gåde:

Dåb er spirekraftig nåde.

4 Lad dåben som en sommerregn os gøde,

så vi kan gro, gå livet trygt i møde.

Dåb er dråbeformet nåde.

5 Med Fadervor vi åbner dåbens gave,

din drøm om verden som en julihave.

Fra en dybblå kilde vander du den gåde:

Håb er hjertesprogets nåde.

6 Så lad os bære vores børn til toner,

der bølger ud til lindetræers kroner.

Fra en dybblå kilde vander du den gåde:

at din kærlighed skal råde.

Christiane Gammeltoft-Hansen, 2013

Melodi: Mads Granum