Konfirmander

Konfirmandundervisningen starter op torsdag d. 31. august efter skole.

Konfirmationssøndage i Grevinge kirke 2018: 22. april og 29. april kl. 10.00.

Karin Wandall

Sognepræst og konfirmandlærer

tlf. 60 59 95 12

mail: kkw@ km.dk

Konfirmationsforberedelse i Grevinge kirke

Undervisning i Grevinge præstegårds konfirmandstue (bag kirken)

2017/2018 torsdag eftermiddag efter skole i efteråret samt særlige datoer efterår og forår.

Ungdomskulturen og det religiøse

Konfirmanderne er unge af tiden. Derfor må konfirmandundervisningen også svare ind i tiden ând på tidens spørgsmål. Unge er igen blevet fortrolige med religiøst sprog og beskæftiger sig med største selvfølgelighed med mere og andet end, hvad der kan måles og vejes, bl.a. gennem computerspil og film.

Vi vil forsøge at tage udgangspunkt i det religiøse sprog, de unge allerede er fortrolige med, og med det som springbræt kaste os ud på kristendommens ocean af fortællinger fyldt af tro, håbog kærlighed.

Samarbejde om dåbsoplæringen

(som konfirmationsforberedelsen jo blot er en opfølgning på).

Samarbejdet med jer forældre/værger er helt afgørende for, hvor meget udbytte den enkelte konfirmand får af konfirmationsforberedelsen.

Undervisningen er ugentlige dobbeltlektioner i efteråret og temadage i foråret. Dertil kommer udflugter samt  kirkegang. Konfirmanderne medvirker aktivt ved nogle gudstjenester i løbet af året.

Husk at få skrevet alle datoerne ind i familiens kalender, da de alle er en obligatorisk del af undervisningsforløbet.