Konfirmander

2020

Konfirmationerne søndag den 3. maj og søndag den 10. maj 2020 er aflyst grundet coronakrisen.

Vi har valgt at tilbyde søndag den 6. september og  lørdag 12. september 2020 som nye konfirmationsdatoer.

Vi fastholder tidspunkterne således at eleverne fra Herrestrup Skole og Videnscenter konfirmeres kl. 08.30 og eleverne fra Asnæs og andre skoler konfirmeres kl. 10.00.

2021

VIGTIG INFORMATION TIL ALLE KONFIRMANDER 2021

Nu er der snart konfirmandindskrivning til det kommende års konfirmationer i Grevinge kirke. Hvis du bor i Grevinge sogn, og skal konfirmeres i 2021 er du og dine forældre velkommen til at møde op søndag den 14. juni kl. 10.00 til gudstjeneste og efterfølgende indskrivning. Se nedenfor vedr. procedure.

OBS: Der er en vigtig rettelse i forhold til det udsendte kirkeblad: KONFIRMATIONERNE I 2021 FINDER STED LØRDAG DEN 24. APRIL (Ikke søndag den 25. april, som skrevet i kirkebladet) OG SØNDAG DEN 2. MAJ – BEGGE DAGE KL. 10.

Hvis jeres konfirmand er elev på Herrestrup Skole og Videnscenter eller specialklasserne på Vig Skole og skal konfirmeres i 2021, bedes I kontakte sognepræst Anders Tangaa Jensen for nærmere information.

KONFIRMANDTILMELDINGEN FOREGÅR DIGITALT VIA TO LINKS:

1) Selve konfirmandtilmeldingen foregår via dette link:https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

2) Efter at konfirmanden er tilmeldt på ovenstående link, kan I benytte dette link til at vælge dato, give diverse tilladelser og lign.

https://konfirmand.kirkenettet.dk/Account/Login?ReturnUrl=%2F