Du er her:   Hjem > Lidt om kirken

Grevinge kirke

Rundt i kirken

Det sker i januar 2020

Torsdag, d. 23. januar kl. 19.00 er der sangaften i Kirke-og Kuturladen med Anders Tangaa Jensen.

Her vil vi sammen vælge salmer og sange, som vi hver især synes er specielle.

Der vil blive serveret kaffe/te og kage.

Mandag, d. 27. januar kl. 19.00 er der filmklub, hvor vi skal se filmen Hvide Nætter. Du kan læse mere om filmen under "filmklub"

Onsdag, d. 29. januar kl. 18.00 er der fællesspsisning. Menuen er denne gang:

Slagterens vintergryde med rodfrugtmos og salat. Derefter gulerodskage a la Henning.  Prisen er som vanlig 50 kr for voksne og 25 kr. for børn. Du skal melde dig til Kirsten Schwartz på telefon: 21 60 91 38 eller mail: fruschwartz@cg1.dk og det skal ske senest d. 24. januar.

FRIVILLIGE TIL FÆLLESSPISNING

Kunne du tænke dig en gang i mellem at være frivillig hjælper til enten borddækning, madlavning eller oprydning ved vores fællesspisningsarrangementer i Kirke-og Kulturladen i Grevinge, så send en sms til Kirsten på 21609138 eller en mail på fruschwartz@cg1.dk

Konfirmation 2020: 3. maj og 10. maj i Grevinge kirke kl.10