Du er her:   Hjem > Links

Links

Spørgmål vedrørende medlemskab af folkekirken, navneændringer og kirkelige handlinger skal altid rettes til præsten og kirkekontoret ved den lokale kirke.

www.personregistrering.dk

www.dendanskesalmebogonline.dk

www.folkekirken.dk

www.bibelselskabet.dk

www.odsogskippinge.dk

www.provsti.dk

www.km.dk

Konfirmander i Grevinge

Velkommen til indskrivning søndag den 16. juni kl. 10

til konfirmandundervisning 2019/2020 i Grevinge.

Vi mødes i Grevinge kirke til gudstjeneste med bibelteater.

Bagefter går vi ned i kirkens tårnrum til kaffe/sodavand/kage og konfirmandindskrivning. Her vil der være information om konfirmandforløbet og tid til spørgsmål.

Konfirmation 2020: 3. maj og 10. maj i Grevinge kirke kl.10

HUSK kopi af dåbsattest eller navneattest medbringes den 16. juni!

I juni har vi ikke andre arrangementer endnu men forhåbentlig kan vi i løbet af den måned melde en dato ud for indsættelse af vores nye præst.

Nu er det muligt at sende sikker post til menighedsrådet. Klik på linket ude til venstre, og læs videre der.

Sommerkoncert:

Torsdag, d. 25. juli kl. 11 vil vi afholde vores sommerkoncert, I år er det en gruppe, der hedder Danske Horn, der vil spille for os. Nogle af jer kender allerede en af musikerne, nemlig Ole Andersen, som spiller trompet og som vi sidst hørte til vores tårnkoncert. Alle musikerne i denne gruppe er nuværende eller tidligere professionelle musikere.

Der vil  - efterhånden som tiden nærmer sig - komme flere oplysninger om det enkelte arrangement, både her og i Ugeavisen.

Læseklub

Nu er læseklubben startet og vi er blevet enige om, at fortsætte med sidste tirsdag i hver måned, men nu fra kl. 12 - 15

Når vi har læst bogen  tager vi først et kort runde, hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller, hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

Filmklub:

Vi bliver desværre nødt til at aflyse vores filmklub p.gr.a. byggeri. Vi havde håbet, at vi kunne bruge halvdelen af konfirmandlokalet under byggeriet, men det er desværre ikke muligt, og da vi ikke ønsker at sidde midt i byggerod, er vi nødt til at aflyse og først starte op igen i 2019.