Du er her:   MANGLER OVERSKRIFT

MANGLER OVERSKRIFT

Kommende gudstjenester er annonceret på www.grevingekirke.dk, i kirkebladet og på opslag.

I den forbindelse gælder der følgende retningslinjer:

• Da vi skal overholde et afstandskrav, er kirken opmålt til maksimalt at måtte rumme 110 personer på samme tid. Vi beder om at folk fordeler sig med 2 meters mellemrum. Personer, der til dagligt er i tæt kontakt, som f.eks. medlemmer af den samme husstand, kan sidde med normal afstand til hinanden på samme bænk.
  • Altergangen gennemføres sundhedsmæssigt forsvarligt, og foregår efter nærmere instruks fra præsten.
  • Kirkens toiletbygning er kun åben i forbindelse med gudstjenester og kirkelige handlinger.
  • Vi har valgt at åbne kirken hver onsdag, så der er åbent fra 8 - 15.
  • Vi er vejkirke og burde have åbent alle dage, men p.gr.a. coronaen har vi valgt kun én dag, da det ikke kan lade sig gøre at rengøre kirken tilfredsstillende, hvis den skal være åben hver dag.

Fællesspisning er aflyst p.gr.a. Covid 19

Torsdag d. 22. oktober kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn.

Foredrag

Onsdag d. 28. oktober kl.19-21 i Kirken  foredrag med journalist og forfatter Charlotte Rørth. Hun fortæller om sit møde med Jesus ved et foredrag ”Bliver man skør af at møde Jesus.

Filmklub

Mandag d. 2. november kl.19-21 filmklub i konfirmandlokalet. Der vil være kaffe, te og brød.

Litteraturfestival

Torsdag d. 5. november deltager præst Anders Tangaa Jensen i Odsherred Litteraturfestival, hvor der er oplæsning i kirken for indskolingen.

Sangaften

Torsdag d. 5. november kl. 19-21 sangaften i Kirke- og Kulturladen, hvor provst Karin Bundgaard Nielsen har valgt nogle sange der skal synges, deltagerne kan også komme med sangforslag. Der serveres brød, kaffe og te.

Caminoen

Torsdag d. 12. november kl.19-21 i Kirke- og Kulturladen fortæller præst Anders Tangaa Jensen om sine pilgrimsture på Caminoen.  Der vil være kaffe, te og brød.

Fællesspisning

Onsdag d. 25. november kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz@cg1.dk

Julekoncert

Mandag d.7. december kl.19 er der julekoncert i kirken med Grevinge Gospelkor (under ledelse af Maud Kofod og pianist/organist Kenneth Reiner) og Bregninge – Bjergsted Børnekor under ledelse af Heidi Mortan.

Arrangementer, koncerter og anderledes gudstjenester 2020 - 2021

Der tages forbehold for gennemførelsen af arrangementerne mht. myndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid 19!

Undermenu

Grevinge Kirke er som resten af Danmark omfattet af coronalukningerne. Vi holder os løbende opdateret og informerer her på hjemmesiden og på vores Facebook.

Bemandingen på kirkegården er tilpasset den aktuelle situation
omkring Corona/Covid-19, og vi kan derfor ikke garantere det samme
serviceniveau, som vi plejer.
Du bedes derfor som gæst og kunde venligst have forståelse for evt.
manglende udplantning af forårsblomster og renholdelse af gravstedet.
Vær også opmærksom på følgende, når du besøger kirkegården:
• Overhold de Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger
• Hold afstand til andre, og kontakt ikke kirkegårdens ansatte

cmsimple.org »