Du er her:   Hjem > MANGLER OVERSKRIFT > Kirkecafé

Kirkecafé

Lørdag d. 22. august kl. 13-15 er der kirkecafé i Kirke- og Kulturladen, hvor det bl.a. markeres at kirkens kirkeblad har eksisteret i 90 år, der er kunstudtilling og gamle ting og sager fra gemmerne kan beses.

Sensommersamvær i præstegårdshaven

Lørdag d. 5. september kl. 14-16 er der sensommersang og samvær i præstegårdhaven med et sensommertraktement.

Valgforsamling

Tirsdag d. 15. september kl.19-21 er der Valgforsamling i Kirke- og Kulturlade. Der serveres brød, kaffe og te.

Fællesspisning

Onsdag d. 30. september kl. 18 er der fællesspisning i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz30@cg1.dk

Filmklub

Mandag d. 5. oktober kl.19-21 filmklub i konfirmandlokalet. Der vil være kaffe, te og brød.

Musikgudstjeneste i Kirke og Musikfestivalgugerne

Onsdag d. 7. oktober kl. 19-20 musikgudstjeneste med præst Tommy Corfixen og pianist Kenneth Reiner.

Tekster og musik af The Beatles.

Fællesspisning

Torsdag d. 22. oktober kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz30@cg1.dk

Foredrag

Onsdag d. 28. oktober kl.19-21 i Kirke-og Kulturladen foredrag med journalist og forfatter Charlotte Rørth, Hun fortæller om sit møde med Jesus ved et foredrag ”Bliver man skør af at møde Jesus”. Der vil være kaffe, te og brød.

Filmklub

Mandag d. 2. november kl.19-21 filmklub i konfirmandlokalet. Der vil være kaffe, te og brød.

Litteraturfestival

Torsdag d. 5. november deltager præst Anders Tangaa Jensen i Odsherred Litteraturfestival, hvor der er oplæsning i kirken for indskolingen.

Sangaften

Torsdag d. 5. november kl. 19-21 sangaften i Kirke- og Kulturladen, hvor provst Karin Bundgaard Nielsen har valgt nogle sange der skal synges, deltagerne kan også komme med sangforslag. Der serveres brød, kaffe og te.

Caminoen

Torsdag d. 12. november kl.19-21 i Kirke- og Kulturladen fortæller præst Anders Tangaa Jensen om sine pilgrimsture på Caminoen.  Der vil være kaffe, te og brød.

Fællesspisning

Onsdag d. 25. november kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz30@cg1.dk

Julekoncert

Mandag d.7. december kl.19 er der julekoncert i kirken med Grevinge Gospelkor (under ledelse af Maud Kofod og pianist/organist Kenneth Reiner) og Bregninge – Bjergsted Børnekor under ledelse af Heidi Mortan.

Fællesspisning er aflyst p.gr. a. corona

Fællesspisning

Torsdag d. 22. oktober kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz30@cg1.dk

Foredrag

Onsdag d. 28. oktober kl.19-21 i Kirken foredrag med journalist og forfatter Charlotte Rørth, Hun fortæller om sit møde med Jesus ved et foredrag ”Bliver man skør af at møde Jesus”. Der skal være tilmelding til: Kirsten Schwartz, mail: fruschwartz@cg1.dk eller tlf: 21 60 91 38

Filmklubben er aflyst grundet covid 19.

Mandag d. 2. november kl.19-21 filmklub i konfirmandlokalet. Der vil være kaffe, te og brød.

Litteraturfestival

Torsdag d. 5. november deltager præst Anders Tangaa Jensen i Odsherred Litteraturfestival, hvor der er oplæsning i kirken for indskolingen.

Sangaften

Torsdag d. 5. november kl. 19-21 sangaften i Kirke- og Kulturladen, hvor provst Karin Bundgaard Nielsen har valgt nogle sange der skal synges, deltagerne kan også komme med sangforslag. Der serveres brød, kaffe og te.

Caminoen

Torsdag d. 12. november kl.19-21 i Kirke- og Kulturladen fortæller præst Anders Tangaa Jensen om sine pilgrimsture på Caminoen.  Der vil være kaffe, te og brød.

Fællesspisning

Onsdag d. 25. november kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz30@cg1.dk

Julekoncerten er vi desværre nødt til at aflyse

Mandag d.7. december kl.19 er der julekoncert i kirken med Grevinge Gospelkor (under ledelse af Maud Kofod og pianist/organist Kenneth Reiner) og Bregninge – Bjergsted Børnekor under ledelse af Heidi Morten

Der tages forbehold for gennemførelsen af arrangementerne mht. myndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid 19!

Grevinge Kirke er som resten af Danmark omfattet af coronalukningerne. Vi holder os løbende opdateret og informerer her på hjemmesiden og på vores Facebook.

Bemandingen på kirkegården er tilpasset den aktuelle situation
omkring Corona/Covid-19, og vi kan derfor ikke garantere det samme
serviceniveau, som vi plejer.
Du bedes derfor som gæst og kunde venligst have forståelse for evt.
manglende udplantning af forårsblomster og renholdelse af gravstedet.
Vær også opmærksom på følgende, når du besøger kirkegården:
• Overhold de Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger
• Hold afstand til andre, og kontakt ikke kirkegårdens ansatte

cmsimple.org »