Du er her:   Hjem > Menighedsråd

napier47@live.dk

Annette Løen
annettelon@hotmail.com

*) Koncert og arrangementudvalget består af Flemming Hjort, Leif Napier, Lene Sødring,Helle Knudsen, Anne - Merete Løvgreen og Kirsten Schwartz.

Regnskabsfører – ikke medlem
Susanne Anita Selle Jensen
Provstikontoret, Vesterbro 4, 4500 Nykøbing Sj.

På søndag, d. 7/7 vil der, efter gudstjenesten, være mulighed for at se vores nyrenoverede præstebolig. Bemærk at der er gudstjeneste kl. 9.00, så det bliver derefter, vi kan gå inde i boligen.

Ordination af vores nye præst

Dagen efter - d. 8/7 er der mulighed for at deltage i ordinationen af vores nye præst. Det skal ske i Roskilde Domkirke klokken 19.00. Der er adgang for alle, som gerne vil deltage i denne højtidelighed. Vi kan/må desværre ikke oplyse navnet endnu, så derfor bare - vores nye præst.

Sommerkoncert  Torsdag, d. 25. juli kl. 11 vil vi afholde vores sommerkoncert. I år er det en gruppe, der hedder Danske Horn, der vil spille for os. Nogle af jer kender allerede en af musikerne, nemlig Ole Andersen, som spiller trompet og som vi sidst hørte til vores tårnkoncert. Alle musikerne i denne gruppe er nuværende eller tidligere professionelle musikere.

Der vil  - efterhånden som tiden nærmer sig - komme flere oplysninger om det enkelte arrangement, både her og i Ugeavisen.

Konfirmander i Grevinge

Vi havde en dejlig formiddag med konfirmandindskrivning. Det ser ud til vi får et hold på omkring 15 konfirmander. Dejligt. Vi fik også mulighed for at høre en speciel udlægning af skabelsen og Babelstårnet. Det er altid dejligt med en god historiefortæller.

Selv om man ikke kunne komme i dag, er det stadig muligt at tilmelde sig konfirmationforberedelsen ved at skrive eller ringe til sognepræst Karin Wandall.

.Konfirmation 2020: 3. maj og 10. maj i Grevinge kirke kl.10

I juni har vi ikke andre arrangementer endnu men forhåbentlig kan vi i løbet af den måned melde en dato ud for indsættelse af vores nye præst.

Nu er det muligt at sende sikker post til menighedsrådet. Klik på linket ude til venstre, og læs videre der.

Læseklubben holder sommerferie, så der kommer besked senere om start.

Nu er læseklubben startet og vi er blevet enige om, at fortsætte med sidste tirsdag i hver måned, men nu fra kl. 12 - 15

Når vi har læst bogen  tager vi først et kort runde, hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller, hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

Filmklub:

Vi bliver desværre nødt til at aflyse vores filmklub p.gr.a. byggeri. Vi havde håbet, at vi kunne bruge halvdelen af konfirmandlokalet under byggeriet, men det er desværre ikke muligt, og da vi ikke ønsker at sidde midt i byggerod, er vi nødt til at aflyse og først starte op igen i 2019.