Du er her:   Hjem > Minikonfirmander

Minikonfirmander

Du er nu blevet så stor, at du i 2018 kan "gå til"

MINIKONFIRMANDER......

Du inviteres til at være minikonfirmand i Grevinge kirke i perioden fra den 30. januar og indtil påske (30/1, 6/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3 og afslutning 25/3. Den 25/3 er det Palmesøndag, hvor vi slutter forløbet af med en børnegudstjeneste i kirken kl. 14, hvor I skal medvirke.

Med hensyn til behov for transport fra skole til konfirmandstuen (bag Grevinge kirke), så må vi evt. aftale nærmere i forbindelse med tilmelding.

Til minikonfirmand skal vi bruge vores ører, øjne og mund. Med ørerne lytter vi til fortællinger om Jesus og hans venner. Med munden synger vi

og lærer Fadervor. Med øjnene ser vi på det, vi vil skabe med vores hænder. Det kan være tegninger og ting i ler eller karton. Vi skal også lave overraskelser til at tage med hjem. Og så skal vi medvirke i børnegudstjenesten.

Husk at I ikke behøver at være døbt for at være med!

Tilmelding til Karin Wandall gerne inden jul og senest d. 16. januar,

enten pr. sms, mail eller opkald. Telefon: 60 59 95 12 og

mail: kkw@km.dk

Vi glæder os så meget til at se jer i Grevinge kirke.

Karin Wandall - minikonfirmandlærer og sognepræst

Grevinge kirke

Filmklub:

Vi bliver desværre nødt til at aflyse vores filmklub p.gr.a. byggeri. Vi havde håbet, at vi kunne bruge halvdelen af konfirmandlokalet under byggeriet, men det er desværre ikke muligt, og da vi ikke ønsker at sidde midt i byggerod, er vi nødt til at aflyse og først starte op igen i 2019.

Læseklub

Nu er læseklubben startet og vi er blevet enige om, at fortsætte med sidste tirsdag i hver måned, men nu fra kl. 12 - 15

Når vi har læst bogen  tager vi først et kort runde, hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller, hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

Arrangementer i efteråret:

Lørdag, d. 10. november er der Børnegudstjeneste og Dåbsjubilæum kl. 11. Bagefter er der kagemand og saftevand til børnene og kaffe/te til de voksne i Våbenhuset.

Torsdag, d. 15. november kl. 18.00 i kirken har vi Menighedsmøde, hvor vi vil fortælle om året, der gik og bagefter vil der være en Sangaften, hvor vi sammen vil synge en masse sange og salmer under ledelse af Flemming Hjort.

Der vil blive serveret sandwiches med øl/vand og senere kaffe og te med lidt kage til.

Fredag,d. 14. december klokken 9, er der

Børnejulegudstjeneste for Dagplejen, Børnehaven Moselinden og andre med børn i samme aldersklasse. Bagefter der der lidt servering til alle.

Torsdag, d. 13. december kommer Kammerkoret og synger kl. 19.30. Gratis adgang

Søndag, d. 23. december kl. 17.00 er der Tårnkoncert, hvor julen spilles ind.

En glædelig meddelelse:

Vi har fået besked om, at Karin Wandall er ansat i en midlertidig stilling som først 25% og fra 20/5 som 75% præst i Grevinge kirke. Stillingen varer indtil fast ansættelse af en præst.