Page
Menu
News

Velkommen til Grevinge Kirke

Du er her:   Hjem > Minikonfirmander

Minikonfirmander

 Kære elev i 3. klasse eller 4. klasse, der bor i Grevinge sogn.

Du er nu blevet så stor, at du i 2019 kan ”gå til”

 MINIKONFIRMAND

Du inviteres til at være minikonfirmand i Grevinge kirke i

marts-april  torsdage indtil påske (7/3, 14/3, 21/3, 28/3,

4/4, 11/4 og med afslutning søndag 14/4).

Den 14. april Palmesøndag slutter vi forløbet af med en

børnegudstjeneste i kirken kl.14, hvor I mini-konfirmander

medvirker.

Da minikonfirmander er for jer børn i både 3. og 4. klasse,

så kan vi først starte kl. 15.30 (når alle har fri fra skole).

Vi skal være sammen 2x 45 min. i kirken - altså til kl. 17.

Der bliver lidt at spise og drikke undervejs.

 

Til minikonfirmand skal vi bruge vores   ører, øjne og mund.

Med ørerne lytter vi til fortællinger om Jesus og hans venner. Med munden synger vi og lærer Fadervor. Med øjnene ser vi på det, vi vil skabe med vore hænder. Det kan være tegninger og ting i ler eller karton. Vi skal også lave overraskelser at tage med hjem. Og så skal vi medvirke i børne-gudstjenesten. Husk at I ikke behøver at være døbt for at være med!

 

Tilmelding til Karin gerne inden 28. februar, enten per sms eller opkald til tlf. 60599512 eller mail: kkw@km.dk. Oplys: barnets navn, skole og klasse + forældres navn og kontakt tlf. og e-mail

Vi glæder os så meget til at se jer i Grevinge kirke!

 

Karin Wandall – minikonfirmandlærer og sognepræst

Grevinge Kirke

 

 

Minikonfirmander 2019

Karin med minikonfirmander

 

Karin ved alteret

 

Karin ved døbefonden

AFSLUTNING PÅ MINIKONFIRMANDER 2019

 

 

 

top
Page
Menu
News
Page
Menu
News

 rundt i kirken

 

 Det sker

 

På søndag, d. 7/7 vil der, efter gudstjenesten, være mulighed for at se vores nyrenoverede præstebolig. Bemærk at der er gudstjeneste kl. 9.00, så det bliver derefter, vi kan gå inde i boligen.

 

Ordination af vores nye præst

Dagen efter - d. 8/7 er der mulighed for at deltage i ordinationen af vores nye præst. Det skal ske i Roskilde Domkirke klokken 19.00. Der er adgang for alle, som gerne vil deltage i denne højtidelighed. Vi kan/må desværre ikke oplyse navnet endnu, så derfor bare - vores nye præst.

 

Sommerkoncert  Torsdag, d. 25. juli kl. 11 vil vi afholde vores sommerkoncert. I år er det en gruppe, der hedder Danske Horn, der vil spille for os. Nogle af jer kender allerede en af musikerne, nemlig Ole Andersen, som spiller trompet og som vi sidst hørte til vores tårnkoncert. Alle musikerne i denne gruppe er nuværende eller tidligere professionelle musikere.

Der vil  - efterhånden som tiden nærmer sig - komme flere oplysninger om det enkelte arrangement, både her og i Ugeavisen.

 

Konfirmander i Grevinge 

Vi havde en dejlig formiddag med konfirmandindskrivning. Det ser ud til vi får et hold på omkring 15 konfirmander. Dejligt. Vi fik også mulighed for at høre en speciel udlægning af skabelsen og Babelstårnet. Det er altid dejligt med en god historiefortæller.

 

Selv om man ikke kunne komme i dag, er det stadig muligt at tilmelde sig konfirmationforberedelsen ved at skrive eller ringe til sognepræst Karin Wandall.

 .Konfirmation 2020: 3. maj og 10. maj i Grevinge kirke kl.10

 

I juni har vi ikke andre arrangementer endnu men forhåbentlig kan vi i løbet af den måned melde en dato ud for indsættelse af vores nye præst. 

 

Nu er det muligt at sende sikker post til menighedsrådet. Klik på linket ude til venstre, og læs videre der.

 

 

 

  

 

 

 

 

Læseklubben holder sommerferie, så der kommer besked senere om start.

Nu er læseklubben startet og vi er blevet enige om, at fortsætte med sidste tirsdag i hver måned, men nu fra kl. 12 - 15

Når vi har læst bogen  tager vi først et kort runde, hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller, hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

 

 Filmklub:

Vi bliver desværre nødt til at aflyse vores filmklub p.gr.a. byggeri. Vi havde håbet, at vi kunne bruge halvdelen af konfirmandlokalet under byggeriet, men det er desværre ikke muligt, og da vi ikke ønsker at sidde midt i byggerod, er vi nødt til at aflyse og først starte op igen i 2019.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top
Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login