Du er her:   Hjem > Minikonfirmander

Minikonfirmander

Du er nu blevet så stor, at du i 2018 kan "gå til"

MINIKONFIRMANDER......

Du inviteres til at være minikonfirmand i Grevinge kirke i perioden fra den 30. januar og indtil påske (30/1, 6/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3 og afslutning 25/3. Den 25/3 er det Palmesøndag, hvor vi slutter forløbet af med en børnegudstjeneste i kirken kl. 14, hvor I skal medvirke.

Med hensyn til behov for transport fra skole til konfirmandstuen (bag Grevinge kirke), så må vi evt. aftale nærmere i forbindelse med tilmelding.

Til minikonfirmand skal vi bruge vores ører, øjne og mund. Med ørerne lytter vi til fortællinger om Jesus og hans venner. Med munden synger vi

og lærer Fadervor. Med øjnene ser vi på det, vi vil skabe med vores hænder. Det kan være tegninger og ting i ler eller karton. Vi skal også lave overraskelser til at tage med hjem. Og så skal vi medvirke i børnegudstjenesten.

Husk at I ikke behøver at være døbt for at være med!

Tilmelding til Karin Wandall gerne inden jul og senest d. 16. januar,

enten pr. sms, mail eller opkald. Telefon: 60 59 95 12 og

mail: kkw@km.dk

Vi glæder os så meget til at se jer i Grevinge kirke.

Karin Wandall - minikonfirmandlærer og sognepræst

Grevinge kirke

Læseklub

Vi starter sæsonen op d. torsdag d. 20. september kl. 19-20.30 i konfirmandlokalet.

Forrige sæson september til maj måned mødtes vi den sidste tirsdag i hver måned kl.13-15.

Men vi vil gerne have flere med i gruppen, derfor prøver vi at starte op en aften, så jer der arbejder også har en chance for at være med. På mødet aftaler vi ugedag og klokkeslæt og vi kan foreslå hvilke bøger vi gerne vil læse i årets løb (forbered hvilke bøger du vil foreslå). Vi har læst vidt forskellige genrer. Den første bog har Kirsten bestemt og bestilt til gruppen.

Når vi har læst bogen mødes vi og tager først et kort runde hvor vi fortæller hinanden hvad vi synes om månedens bog og derefter en runde hvor vi fortæller hvad vi gerne vil drøfte fra bogen.

Til sidst drøfter vi de forslåede temaer.

Undervejs er der kaffe, te og brød.

Filmklub:

Vi starter vores filmklub op igen mandag, d. 29. oktober og fortsætter så den sidste mandag i hver måned - bortset fra december.

Vi starter altid kl. 19.00.

Den første aften har vi valgt en film, men vi håber på, at vi sammen kan lægge program for resten af vinteren, så vi har mulighed for at annoncere, hvilke film vi skal se.

Arrangementer i efteråret:

Onsdag, d. 26/9 er der Fællessognemøde ang.

Provstiets indsamlingsprojekt i konfirmandlokalet kl. 19.30

Torsdag, d. 11/10 kommer Kåre Johannessen til Grevinge kirke kl. 19 - 21 og fortæller om 1. Verdenskrig

Som sædvanlig er der kirkemusikfestival her i Odsherred og vores arrangement er:

Onsdag, d. 10. oktober kl. 19.00 med Grevinge Familie Gospel kor, Maud og Langkilde, som vil underholde i kirken.

Torsdag, d. 15. november kl. 18.00 har vi Menighedsmøde, hvor vi vil fortælle om året, der gik og bagefter vil der være en Sangaften, hvor vi sammen vil synge en masse sange og salmer under ledelse af Flemming Hjort.

Der vil blive serveret sandwiches med øl/vand og senere kaffe og te med lidt kage til.

Lørdag, d. 10. november er der Børnegudstjeneste og Dåbsjubilæum kl. 11. Bagefter er der kagemand og saftevand til børnene og kaffe/te til de voksne i Våbenhuset.

Det skete

Sommerkoncert var en meget dejlig oplevelse. Utrolig flot musik fremført af to dygtige musikere og en sanger, der sang, som et helt kor. Virkelig mange tilhørere og bagefter lidt spiseligt og forskellige drikke, som rigtig mange deltog i.

En meget dejlig onsdag formiddag.

Børge Nielsen og Flemming Hjort

Her synger Børge Nielsen, mens Flemming Hjort akkompagner på orglet.

Henrik Engelbrecht og Flemming Hjort

Og her akkompagnerer Flemming Henrik Engelbrecht.

henrik Engelbrecht fortæller

Henrik Engelbrecht fortæller om de næste musikalske indslag.

tre tilfredse musikere

Og her kommer tre tilfredse musikere og et stående publikum

En glædelig meddelelse:

Vi har fået besked om, at Karin Wandall er ansat i en midlertidig stilling som først 25% og fra 20/5 som 75% præst i Grevinge kirke. Stillingen varer indtil fast ansættelse af en præst.