Du er her:   Hjem > News01

News01

Bemærk opdatering af Hjemmesiden.

Der er blevet lagt en ny gudstjenesteliste ind og så er der en masse nyt for  konfirmander, med vigtige datoer for både de unge og deres forældre.

Grevinge Familiegospel

Husk vi starter op d. 23/1 kl 19 - 21.30. Du kan læse mere under Grevinge familiegospel.

Indsamling for Folkekirkens Nødjælp

søndag, d. 11. marts

Søndag, d. 11/3 er der indsamling over hele landet til fordel for de fattigste lande i verden. Hvis du har tid og lyst til at bruge et par timer søndag formiddag, kan du melde dig til:

Lene Sødring,

tlf 23 21 90 11

mail: lensodring@gmail.com

Håber vi får mange indsamlere i både Grevinge og Herrestrup.

Filmaften

Mandag, d. 29. januar kl. 19.00 vil vi forsøge med en ny aktivitet i Grevinge kultur og kirke. Vi vil gerne starte en filmklub, hvor vi sammen kan vælge film, som ser og evt. taler om bagefter.
Den første film bliver: Nu eller aldrig/ The Bucket List, som handler om to ikke så unge mænd, der begge er alvorligt syge. Det lyder alvorligt, men det er en meget livsbekræftende og morsom film med Morgan Freeman og Jack Nicholson i hovedrollerne.

Vi vil derefter vise film d. 26/2, 26/3, 30/4, 28/5 som alle er den sidste mandag i hver måned.

Der vil blive serveret kaffe/te og kage alle aftener

Kyndelmisse - sang i kirken og fakkeloptog 1. februar kl. 16.30

Vi starter i kirken hvor vi sammen har en stemningsfuld halv times tid.

Derefter går vi alle i fakkeloptog fra kirken ned til Sanselunden, hvor vi folder lysbåde og sætter dem ud i søen.

Der vil være boller, kaffe, te og kakao ved grillhytten.

Arrangement onsdag, d.21. februar kl. 19-21 i konfirmandlokalet

Tidligere klokkekonsulent Erik Kure vil fortælle om kirkens ældste klokke, der fylder 500 år, og om klokkestøberen samt om samfundet og kirken i årene omkring 1518.

Der vil blive serveret kaffe, te og kage.

Sorggruppen, tirsdag, d. 20. marts kl. 9.00

Der findes en sorggruppe i Odsherred, hvor der er en psykolog og en præst og nogle frivillige, som tilbyder mennesker, der har oplevet en sorg, at komme og forhåbenlig sammen, komme videre i deres liv.

Sigrun Christensen vil komme sammen med nogle, der har deltaget i denne gruppe og fortælle om deres forløb.

Vi starter med morgenmad kl. 9.00 og kl. 10.00 vil vi starte foredraget.

Tirsdag, d. 3. april kl. 19 vil Claus Højgaard Clausen komme med overskriften: Markus Live.

Det er primært rettet til konfirmander og deres forældre, men det er absolut en oplevelse, så vi håber, at mange andre vil komme og opleve denne enmands forestilling.

Onsdag, d. 11. april kl. 19.00 vil Karin Wandall fortælle om sine oplevelser i Indien.

Karin har flere gange opholdt sig kortere eller længere tid boet i Indien og har mange erindringer derfra, som hun gerne vil dele med os andre.

Der vil blive serveret noget indisk inspireret.

Onsdag, d. 16. maj kl. 19.00

vil Lene Sødring vise billeder og fortælle om sine oplevelser i Canada.

Der vil blive serveret kaffe/te og kage.

Bemærk opdatering af Hjemmesiden.

Grevinge Familiegospel

Indsamling for Folkekirkens Nødjælp

søndag, d. 11. marts

Lene Sødring,

tlf 23 21 90 11

mail: lensodring@gmail.com

Håber vi får mange indsamlere i både Grevinge og Herrestrup.

Filmaften

Der vil blive serveret kaffe/te og kage alle aftener

Kyndelmisse - sang i kirken og fakkeloptog 1. februar kl. 16.30

Vi starter i kirken hvor vi sammen har en stemningsfuld halv times tid.

Der vil være boller, kaffe, te og kakao ved grillhytten.

Arrangement onsdag, d.21. februar kl. 19-21 i konfirmandlokalet

Der vil blive serveret kaffe, te og kage.

Sorggruppen, tirsdag, d. 20. marts kl. 9.00

Vi starter med morgenmad kl. 9.00 og kl. 10.00 vil vi starte foredraget.

Der vil blive serveret noget indisk inspireret.

Onsdag, d. 16. maj kl. 19.00

vil Lene Sødring vise billeder og fortælle om sine oplevelser i Canada.

Der vil blive serveret kaffe/te og kage.