News01

Plant Håb!

Konfirmanderne i Grevinge fik en dejlig eftermiddag da, de plantede et æbletræ i Sanselunden i Grevinge.

De genså med stor glæde deres Geomasker, der er opstillet på Sanselunden. I grillhytten blev der grillet pølser og brød og drukket sodavand i det kolde vejr.

De har plantet i håb om, at deres træ vil vokse sig stort og give dejlige æbler til glæde for folk, der kommer forbi.

Konfirmanderne er samtidig med til at plante håb ude i verden! De har en aftale med Grevinge menighedsråd, der bakker dem op i det at plante håb. Med et beløb til organisationen Danmission er Grevinge kirke med i en stor kampagne ’Plant Håb i Verden’.

Sammen med lokale organisationer og lokale unge planter Danmission for tiden 22.000 træer i Cambodjas største og vigtigste regnskov, Prey Lang skoven (en naturskov på størrelse med Fyn). Klimaforandringer og ulovlig skovhugst truer livsgrundlaget for lokalbefolkningen i og omkring regnskoven, så der er god brug for hjælp til at beskytte og genoprette og til at få myndighederne til at tage medansvar.

Til januar får konfirmanderne i Grevinge besøg af en ung fra Cambodja gennem Danmissions Konfirmandaktion, og så bliver det spændende at høre mere om, hvordan det at være ung og kirke i Cambodja.

Martin Luther blev en gang spurgt: ”Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at verden gik under i morgen?”. Han svarede: ”Så ville jeg plante et æbletræ i dag”. Svaret udtrykker en forventningsfuld indstilling til fremtiden. Grevinges konfirmander vil gerne være med til at sætte synlige og varige håbstegn hjemme som ude ved helt konkret at plante træer.

Børnegudstjeneste og julekoncert
med
Luciaoptog og
Grevinge FamilieGospel
søndag den 10. december klokken 14.00.
Bagefter samles vi i konfirmandstuen til æbleskiver og julehygge.

Blæs og syng julen ind
med