Du er her:   Hjem > News03

News03

Det sker!

Arrangement onsdag d.17. januar kl. 19-21 i konfirmandlokalet.

Tidligere folketingsbetjent Jens Martensen fortæller om sin tid som betjent og leder af betjentene i Folketinget.

Der vil blive serveret kaffe, te og brød.

Kyndelmisse - sang i kirken og fakkeloptog 1. februar kl. 16.30

Vi starter i kirken hvor vi sammen har en stemningsfuld halv times tid.

Derefter går vi alle i fakkeloptog fra kirken ned til Sanselunden, hvor vi folder lysbåde og sætter dem ud i søen.

Der vil være boller, kaffe, te og kakao ved grillhytten.

Arrangement onsdag d.21. februar kl. 19-21

i konfirmandlokalet

Tidligere klokkekonsulent Erik Kure vil fortælle om kirkens ældste klokke, der fylder 500 år, og om klokkestøberen samt om samfundet og kirken i årene omkring 1518.

Der vil blive serveret kaffe, te og brød.

Denne side er ny, og stadig under opbygning. Vi håber, at siden bliver vel modtaget, men vil meget gerne høre fra dig, hvis du har ris eller ros og gerne forslag til ting, du mangler på siden. Du kan nu skrive direkte her på siden.

Rundt i kirken

Det sker i januar 2020

Torsdag, d. 23. januar kl. 19.00 er der sangaften i Kirke-og Kuturladen med Anders Tangaa Jensen.

Her vil vi sammen vælge salmer og sange, som vi hver især synes er specielle.

Der vil blive serveret kaffe/te og kage.

Mandag, d. 27. januar kl. 19.00 er der filmklub, hvor vi skal se filmen Hvide Nætter. Du kan læse mere om filmen under "filmklub"

Onsdag, d. 29. januar kl. 18.00 er der fællesspsisning. Menuen er denne gang:

Slagterens vintergryde med rodfrugtmos og salat. Derefter gulerodskage a la Henning.  Prisen er som vanlig 50 kr for voksne og 25 kr. for børn. Du skal melde dig til Kirsten Schwartz på telefon: 21 60 91 38 eller mail: fruschwartz@cg1.dk og det skal ske senest d. 24. januar.

FRIVILLIGE TIL FÆLLESSPISNING

Kunne du tænke dig en gang i mellem at være frivillig hjælper til enten borddækning, madlavning eller oprydning ved vores fællesspisningsarrangementer i Kirke-og Kulturladen i Grevinge, så send en sms til Kirsten på 21609138 eller en mail på fruschwartz@cg1.dk

Konfirmation 2020: 3. maj og 10. maj i Grevinge kirke kl.10