Du er her:   Hjem > Oversigt over arrangementer sommer og efterår 2020

Oversigt over arrangementer sommer og efterår 2020

Orienteringsmøde ang. valg til menighedsråd

Tirsdag d. 9. juni kl. 19 -21 orienteringsmøde om det kommende menighedsrådsvalg. Mødet afholdes i Kirke og Kulturladen. Der serveres brød, kaffe og te

Sommerkoncert

Torsdag d.30.juli kl.11 sommerkoncert med Danske Horn, 100 året for Genforeningen markeres musikalsk.

Koncerten spilles i kirkerummet og bagefter er der frokost i Æblehaven ved Kirke- og Kulturladen.

Udflugt og gudstjeneste på Nekselø

Søndag den 2. august

Sammen med Vallekilde-Hørve, Føllenslev og Særslev sogne holder vi gudstjeneste på Nekselø. Vi sejler fra Havnsø kl. 9.45 og retur kl. 16.10.

TILMELDING ER NØDVENDIG, da kirkerne betaler og bestiller overfart: Tilmelding til Anne-Merete Løvgreen på 29 84 70 99 eller am.loevgreen@mail.dk Mad og drikke medbringer deltagerne selv.

Friluftsgudstjeneste

Søndag d. 16. august kl.11.00 er der friluftsgudstjeneste på Sanselunden. Bagefter er der et mindre traktement ved grillhytten.

Kirkecafé

Lørdag d. 22. august kl. 13-15 er der kirkecafé i Kirke- og Kulturladen, hvor det bl.a. markeres at kirkens kirkeblad har eksisteret i 90 år, der er kunstudtilling og gamle ting og sager fra gemmerne kan beses.

Sensommersamvær i præstegårdshaven

Lørdag d. 5. september kl. 14-16 er der sensommersang og samvær i præstegårdhaven med et sensommertraktement.

Valgforsamling

Tirsdag d. 15. september kl.19-21 er der Valgforsamling i Kirke- og Kulturlade. Der serveres brød, kaffe og te.

Fællesspisning

Onsdag d. 30. september kl. 18 er der fællesspisning i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz30@cg1.dk

Filmklub

Mandag d. 5. oktober kl.19-21 filmklub i konfirmandlokalet. Der vil være kaffe, te og brød.

Musikgudstjeneste i Kirke- og Musikfestivalgugerne

Onsdag d. 7. oktober kl. 19-20 musikgudstjeneste med præst Tommy Corfixen og pianist Kenneth Reiner.

Tekster og musik af The Beatles.

Fællesspisning

Torsdag d. 22. oktober kl.18.00 i Kirke- og Kulturladen. Pris 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Tilmelding til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på mail til fruschwartz30@cg1.dk

Foredrag

Onsdag d. 28. oktober kl.19-21 i Kirke-og Kulturladen foredrag med journalist og forfatter Charlotte Rørth, Hun fortæller om sit møde med Jesus ved et foredrag ”Bliver man skør af at møde Jesus?”. Der vil være kaffe, te og brød.

Grevinge Kirke er som resten af Danmark omfattet af coronalukningerne. Vi holder os løbende opdateret og informerer her på hjemmesiden og på vores Facebook.

Bemandingen på kirkegården er tilpasset den aktuelle situation
omkring Corona/Covid-19, og vi kan derfor ikke garantere det samme
serviceniveau, som vi plejer.
Du bedes derfor som gæst og kunde venligst have forståelse for evt.
manglende udplantning af forårsblomster og renholdelse af gravstedet.
Vær også opmærksom på følgende, når du besøger kirkegården:
• Overhold de Sundhedsstyrelsens råd og vejledninger
• Hold afstand til andre, og kontakt ikke kirkegårdens ansatte

Arrangementer, koncerter og anderledes gudstjenester 2020 - 2021

Der tages forbehold for gennemførelsen af arrangementerne mht. myndighedernes retningslinjer i forbindelse med covid 19!

Selv om kirken er lukket, så sker der alligevel lidt. Her er vores påskehilsen til alle, der kommer forbi.

Påskehilsen

cmsimple.org »