Du er her:   Hjem > Vore udstillere i 2019 og 2020

Vore udstillere i 2019 og 2020

Januar 2020

Indtil udgangen af marts 2020 er det Jette Lau Eriksen, der udstiller i Kirke- og Kulturladen. Jette har kun malet siden 2017 og er særligt glad for det abstrakte og intuitive og opleve at der dukker forme og figurer op, hvor man mindst venter det.

Herunder er der eksempler på Jettes værker:

Der er flere værker udstillet i Kirke- og Kulturladen - deltag i en af arrangementerne og se nærmere på malerierne.

Efterår 2017

Lige nu er det den lokale Marianne Kjær, som udstiller i vores kultur - og kirkelade. Hun har malet de sidste 15 år, da hun modtog undervisning hos Galleri Lynge, og hun har malet lige siden.

Som hun skriver: Det abstrakte taler sit helt eget sprog, her er det legen med farver, opbygningen og spændingen ved at se, hvor jeg ender, og hvad det er der driver mig. Det kan blot være et farvespil, men også en abstraktion over landskab eller andet.

Herunder er der eksempler på Mariannes arbejde:

Der er flere af Mariannes værker i Kirke- og Kulturladen - kom og se dem til vores næste arrangementer.

Palmesøndag med Karin Wandall

cmsimple.org »