Du er her:   Mailform

Dit navn:
Dit Tlf. nr.:
Din e-mail (påkrævet):

Venligst skriv dette nr. (spam forebyggelse)

Mailform

Friluftsgudstjeneste på Sanselunden i Grevinge

Lørdag d. 18. august kl.10 flytter Grevinge kirke gudstjenesten ud af kirkerummet og holder i stedet en friluftsgudstjeneste ude i naturen på fællesarealet Sanselunden ved grillhytten i Grevinge.

Menighedsrådet ved Grevinge Kirke og Kultur og Sanselundsgruppen under Grevinge Beboerforening har før samarbejdet om arrangementer på området f.eks. ved Kyndelmisse, konfirmandundervisning og ved deltagelse ved Sankt Hans bål, sommerfest og Landsbydag.

Præst Karin Wandall, organist Daniel Abildgaard fra Vallekilde -  Hørve kirke på harmonika, kirkesanger Peter Kjærsgaard og graver Poul Andersen står for gudstjenesten og bagefter vil der være kaffe, te og nybagte boller ved grillhytten til de fremmødte.

Ved regnvejr flyttes gudstjenesten til kirken.

Vel mødt.

Sommerkoncert var en meget dejlig oplevelse. Utrolig flot musik fremført af to dygtige musikere og en sanger, der sang, som et helt kor. Virkelig mange tilhørere og bagefter lidt spiseligt og forskellige drikke, som rigtig mange deltog i.

En meget dejlig onsdag formiddag.

Børge Nielsen og Flemming Hjort

Her synger Børge Nielsen, mens Flemming Hjort akkompagner på orglet.

Henrik Engelbrecht og Flemming Hjort

Og her akkompagnerer Flemming Henrik Engelbrecht.

henrik Engelbrecht fortæller

Henrik Engelbrecht fortæller om de næste musikalske indslag.

tre tilfredse musikere

Og her kommer tre tilfredse musikere og et stående publikum

En glædelig meddelelse:

Vi har fået besked om, at Karin Wandall er ansat i en midlertidig stilling som først 25% og fra 20/5 som 75% præst i Grevinge kirke. Stillingen varer indtil fast ansættelse af en præst.

Filmaften

Vi har sluttet vores filmaftener på denne side af sommeren. Nu trækker haven, grillen og hvad vi ellers bruger de dejlige aftener på, og vi starter op igen i oktober.

Indtil da - rigtig dejlig sommercoolcool