Forside   I   Gudstjenester   I   Kirkebladet   I   Det sker   I   Links   I   Kontakt  I  Konfirmander   I  Minikonfirmander  I  18 idéer 2014

Arrangementer afholdt i 2017

Webmaster og ansvarshavende:    / webmaster@grevingekirke.dk

Foredrag med Jonas Grandjean

torsdag den 19. januar i konfirmandlokalet

klik her og læs i Ugeavisen

mere information

Klik her

PROVSTIVOLONTØR

JONAS

fortæller om sine oplevelser i

Tanzania

torsdag den 19. januar kl. 19.00

i konfirmandlokalet

FOREDRAG

Nordisk Fjer Sagen med

Anders Wejrup

Mandag den 27. februar kl. 19 -21
konfirmandlokalet

Et neglebidende og rystende foredrag.
En fortælling om grådighed, lovovertrædelser, der ikke opdages i tide og om et system, der svigter.
Glæd dig til en fantastisk aften.

Biblen “live”

Klaus Højgaard Laursen

23. marts kl. 19.00

mere information

Klik her

Søndag d. 2. april:

Jens Amdisen som kun er 13 år medvirkede ved gudstjenesten i Grevinge kirke. Han blev optaget i Tivoligarden sidste år og spiller allerede fantastisk.

Som præludium spilles 1. sats af sonate i B-dur for trompet og orgel af den franske komponist Loeillet, og som postludium 4. sats af samme sonate.

Påsken i Grevinge kirke

Skærtorsdag: der er aftensgudstjenste kl. 19:30 der vil være lys på kirken denne aften.

Langfredag: fløjtenist Per-Anker Lindegård medvirker ved gudstjenesten kl. 10:00

Påskedag: Jeppe Lindberg Nielsen som er solotrompetist i Det Kgl. Kapel medvirker ved gudstjenesten kl. 10:00 med musik for trompet og orgel af Telemann. Han bliver regnet for en af vores bedste trompetister, og medvirker til at Påskemessen bliver højtidelig og festlig.

Andenpåskedag: Grevinge FamilieGospel under ledelse af Maud Kofod medvirker ved gudstjenesten kl. 10:00

Spændende Foredrag
om
CANADA
Lene Sødring
blev afholdt
onsdag den 26. april
Vi startede med morgenmad kl. 9.00

Canada

Canada er et stort land med mulighed for mange forskellige oplevelser.

Lene og hendes mand Henning har været der to gange og har samlet nogle billeder fra Calgary og Vancouver Island.

De er ikke professionelle fotografer, men vi håber, I får en dejlig rejseoplevelse.

Kom ikke for sent til livet

Anette Sørensen

torsdag den 18. maj kl. 19 - 21

i konfirmandlokalet

Der vil være kaffe, te og brød.

KOM IKKE FOR SENT TIL LIVET

Nogen har alt for travlt, så det kniber med tiden til at stoppe op og tænke over tingene, og andre har alt for lidt at fylde livet med. Vi skal holde os unge og være robuste og uafhængige. Der er mange forventninger til os selv og andre, men måske trænger det hele til et eftersyn: Glemmer vi noget undervejs? Lever vi, så det kan ses, at livet er vigtigt? Anette Sørensen giver et bud.

Anette Sørensen står for konfirmandundervisningen i Grevinge og er tidligere sognepræst på Amager og Frederiksberg og for Hærens Officersskole. Hun bor nu i Højby.