Folk i sognet i andre sammenhænge

Bagatellen  www.bagatellen.dk

“Et hvert arrangement med respekt for sig selv bør kunne byde på en mere eller mindre sandfærdig fortælling om sin oprindelse”.

Folk i sognet i andre sammenhænge !!

www.nonnetit.dk

“Ideen om et æbleværksted er udsprunget af en lokal tradition og udviklet med tanke for moderne mennesker. Gennem inspiration fra den lokale tradition og kulturhistorie om selvforsyning og fællesskab, vil foreningen videreføre / genindføre de elementer af æblekulturen, som giver mening og kvalitet i et moderne hverdagsliv på landet - i Grevinge Sogn”.

Kirkerne i Vestsjællands Skoletjeneste        www.kirkekvist.dk

Forside   I   Gudstjenester   I   Kirkebladet   I   Det sker   I   Links   I   Kontakt  I  Konfirmander   I  Minikonfirmander  I  18 idéer 2014