minikonfirmander - grevinge kirke

MINIKONFIRMANDER

Minierne i 2013  klik her    2014  klik her   2015  klik her   2016  klik her

Forside   I   Gudstjenester   I   Kirkebladet   I   Det sker   I   Links   I   Kontakt  I  Konfirmander   I  Minikonfirmander  I  18 idéer 2014

Velkommen til minikonfirmandsiden, hvor du i fremtiden kan læse om det,

du kan opleve som ”Mini”. Det er meningen at du og dine forældre

på denne  side kan læse, om det der sker i kirken og om hvad ”Mini’erne” lærer...

OBS! Minikonfirmander i 2017 starter 23 august  !!

Minikonfirmander efterår 2017

Med opstart onsdag den 23. august efter skoletid og indtil efterårsferien er der minikonfirmander onsdage i Grevinge Kirke for børn fra 3. og 4. klasse, der bor i Grevinge sogn. Vi skal lege og høre spændende historier fra Bibelen. Vi oplever kirken sammen, synger og snakker om, hvorfor Gud er vigtig i vores liv. Forløbet af 8 gange afsluttes med en festlig spagetti-gudstjeneste onsdag den 11. oktober kl. 17 i Grevinge kirke, hvor minikonfirmanderne medvirker. Bagefter er der spagetti og samvær i konfirmandstuen med overrækkelse af diplomer.

Tilmelding til minikonfirmand til Karin Wandall: kkw@km.dk og tlf. 6059 9512.

Tilmeldingsfrist:Onsdag den 16. august.

NB! Der kan aftales nærmere vedrørende kørsel i forbindelse med tilmelding.

Karin Wandall

Sognepræst og mini-konfirmandlærer