Arrangementer - Musik -  Foredrag m.m. 2014

Vintersangaftenen

afholdtes onsdag den 19. februar kl. 19.30. “Bemandingen var endnu engang

‘Kirketrioen’ ,Peter, Bodil, Per-Anker på tværfløjte, og Lone med sang, der sørgede for at de 35 deltagere havde en gemytlig aften.  Se billederne herunder!

Der blev sunget så stemmerne fyldte hele konfir-mandstuen .... og så var der et tiltrængt kaffebord!

En anderledes og inspirerende aften i Grevinge Kirke med en oplagt

Johannes Møllehave mandag den 3. marts

SPAGETTIGUDSTJENESTE

Grevinge Kirke

tirsdag 18. marts kl. 17.00

Vi starter med en kort børnegudstjeneste.

Vi synger og hører en fortælling, og derefter spiser vi spagetti sammen.

Odsherred Musikskoles slagtøjsgruppe medvirker ved gudstjenesten.

Det koster kr. 25,- pr. familie at spise med.

Tilmelding til Karin Wandall tlf. 25625935 eller mail til kkw@km.dk

Tirsdag den 18. marts foregik nedenstående arrangement i Grevinge Kirke med efterfølgende fælles spisning i konfirmandstuen:  Spagetti og kødsovs.    Se omtalen?   klik her

HELT NYT

Forside   I   Gudstjenester   I   Kirkebladet   I   Det sker   I   Links   I   Kontakt  I  Konfirmander   I  Minikonfirmander  I  18 idéer 2014

Billeder fra tidligere:   2012   klik her   2013   klik her   2014   klik her   2015  klik her   2015  klik her

Påskekoncert   Torsdag d. 10. april kl. 19.30

Koret Laetitia Musica kom til Grevinge kirke for at synge påsketiden ind for os. De præsenterede et program med primært engelske komponister op gennem tiden, og sang nogle af vore kendte påskesalmer.

Laetitia Musica betyder glæden ved musik, og bag navnet gemmer sig et ungt, men rutineret amatørkor, som både lægger stor vægt på at skabe god musik og være godt selskab.

Koret, som forrige år fejrede 20 års jubilæum, har 22 sangere og ledes af Anne-Terese Sales. Koret synger ca. 8 koncerter om året, og repertoiret spænder bredt inden for den klassiske genre.

Koret rejser ca. en gang om året; de seneste år er turen gået til Bruxelles, Uppsala, Skanör og Berlin.