Du er her:   Hjem > Arrangementer

Familiekirke AFLYST

Fredag d. 14. januar kl. 16.30-18.30 i kirke og Kirke- og Kulturladen. Vi starter med en andagt i kirken og spiser sammen bagefter. Der vil være kreative aktiviteter for børnene. Tilmelding ikke nødvendig.

Foredrag AFLYST

Tirsdag d. 18. januar kl. 19 i kirken. Rasmus Nøjgaard, sognepræst på Østerbro i København, der har medvirket ved tilblivelsen af Kirkesangbogen, holder foredrag om de nye salmer. Rasmus er desuden en af kandidaterne til embedet som biskop i Roskilde.

FEBRUAR

Kyndelmisse

Søndag d. 6. februar kl. 17 fejrer vi Kyndelmisse i kirken. Efterfølgende går vi i fakkeloptog til Sanselunden, hvor vi sætter lysbåde i søen. Ved grillhytten er der varme drikke og varm suppe.

Valentin

Søndag d. 20. februar kl.16 er der musikgudstjeneste i kærlighedens tegn. Efterfølgende spisning i Kirke- og Kulturladen. Tilmelding til spisning til Kirsten Schwartz på 2160 9138 eller på fruschwartz@cg1.dk Deltagelse i spisningen koster 100 kr. per person..

Fastelavn

Søndag d. 27. februar kl.10 er der fastelavnsgudstjeneste kl.10 i kirken, mød gerne op udklædte. Kl.11 er der tøndeslagning m.m. i Kirke – og Kulturladen.

Kommende arrangementer:

Kyndelmisse

Søndag den 6. februar kl. 17 fejrer vi Kyndelmisse i kirken. Efterfølgende går vi i fakkeloptog til Sanselunden, hvor vi sætter lysbåde i søen. Ved grillhytten er der varme drikke og varm suppe.