Arrangementer

Arrangementernes gennemførelse er betinget af lempelse af COVID-19-restriktionerne.

Gudstjeneste på Nekselø – søndag den 8. august 2021

Sammen med Vallekilde-Hørve og Føllenslev-Særslev sogne tager vi til gudstjeneste på Nekselø. Vi håber på dejligt sommervejr og et stort fremmøde til denne årligt tilbagevendende begivenhed.

Tilmelding er nødvendig til Inge-Lise Christensen på tlf. 20 43 91 54 eller mail ingehe@privat.dk, da kirken betaler færgebilletterne.
Vi sejler fra Havnsø kl. 9.45 – kom venligst 15 minutter før – og vi er tilbage i Havnsø kl. 16.30.

Husk selv at medbringe frokost og drikkevarer. Man kan ikke købe noget på Nekselø. Inden vi sejler tilbage, bliver vi budt på kaffe og kage hos Jane og Kåre. Bemærk, at det vil være muligt at blive transporteret rundt i bil for dem, der ikke går så godt.

På grund af denne fællesgudstjeneste på Nekselø er der ingen gudstjeneste i Grevinge denne søndag.

Sommerkoncert i præstegårdshaven

Lørdag den 28. august kl. 13.00 åbner vi lågen til præstegårdshaven og inviterer til sommerkoncert i det grønne med Reiners Big Band. Fri entré.
Medbring gerne noget at sidde på.

Kirke - Kunst - Landskab

8 natur- og kulturrundture i Odsherred – arrangeret af Geopark Odsherred, Odsherred Kunstmuseum og Odsherred Provsti. Oplev kirken i landskabet samt livet og kunsten i kirken i disse 8 rundture til alle Odsherreds 16 kirker. Tilmelding via Billetexpressen, detaljeret program vil blive lagt på provstiet, kunstmuseet og geoparkens hjemmesider samt i papirform på turistkontoret, Odsherred kunstmuseum, biblioteker og i kirkens våbenhuse. Museumsinspektør Jesper Seidner Knudsen, geolog Jakob Walløe Hansen og provst Karin Bundgaard Nielsen står bag projektet og vil deltage på alle rundture sammen med den lokale sognepræst.

Lørdag den 16. oktober kl. 10-12 gælder det Grevinge og Vig Kirker.

Billetter til rundturene kan købes ved at klikke HER