Du er her:   Hjem > Konfirmander

Konfirmander

2021

KONFIRMATIONERNE I 2021 FINDER STED LØRDAG DEN 24. APRIL KL. 11.00 OG LØRDAG DEN 28. AUGUST KL. 10.

Lørdag den 24. april konfirmeredes:

Line Johansen Baandrup

Freja Fredslund Nielsen

Mads Bach Jensen

Konfirmation lørdag den 7. maj og søndag den 15. maj. Begge dage kl. 10.00.

Konfirmanderne fra Herrestrup Skole og Videnscenter konfirmeres lørdag den 7. maj kl. 12.00.

KONFIRMANDTILMELDINGEN FOREGÅR DIGITALT VIA TO LINKS:

1) Selve konfirmandtilmeldingen foregår via dette link:https://www.folkekirken.dk/livets-begivenheder/konfirmation/konfirmandtilmelding

• Tilmelding skal foretages af forældremyndighedsindehaver og foregår vha. NemID. Hvis I har fælles forældremyndighed, skal den ene forældre starte tilmeldingen, og den anden forældre modtager efterfølgende en mail med et link, som skal følges for at afslutte tilmeldingen med begge jeres digitale signaturer.
  • Følgende skal oplyses i under 'Yderligere kommentarer': Konfirmandens skole og klasse.
  • Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten, som skal uploades i forbindelse med tilmeldingen.
  • Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.
  • Hvis du ønsker at tilmelde dit barn senere, eller har brug for hjælp, så kontakt Anders Tangaa Jensen.

2) Efter at konfirmanden er tilmeldt på ovenstående link, kan I benytte dette link til at vælge dato, give diverse tilladelser og lign.

Hvis jeres konfirmand er elev på Herrestrup Skole og Videnscenter eller specialklasserne på Vig Skole og skal konfirmeres i 2022, bedes I kontakte sognepræst Anders Tangaa Jensen for nærmere information.

NÅR ÆBLETRÆETS HVIDE GREN

1. Når æbletræets hvide gren
strør blomster på min trappesten
og luften har det lyse skær
af nyudsprungne bøgetræer
så ved jeg det igen er maj
og sommer er på vej.

2. Nu er det Kristi Himmelfart
bag hvide skyer ser du klart
at sådan en velsignet sol
må komme fra hans kongestol.
Han åbner rummet over dig
og pinse er på vej

3. med vingebrus og helligånd
der løser vore tungebånd
så munden løber over med
hvad hjertet fyldes af og ved.
Et glædesbud forplanter sig:
Guds rige er på vej.

4. Det lignes ved det mindste frø
der tåler sne og frost og tø
og vokser til et vældigt træ
med fuglesang i blomsterlæ
det bedste man kan tænke sig
en forårsdag i maj.

Lisbeth Smedegaard Andersen