Du er her:   Hjem > Kontakt > Præsten

tlf: 56 65 90 02/29 31 90 02
mail: atj@km.dk

Træffes bedst:
Tirsdag til fredag. Mandag fri.

Læg gerne besked på telefon, sms eller e-mail.

Hvis du skal sende personfølsomme oplysninger, kan du sende sikkert direkte til Anders ved at følge dette link: https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?eid=23945

Besøg af præsten:

Du er altid meget velkommen til at kontakte præsten, hvis du har behov for at tale med en. Præsten kommer både på hjemmebesøg, men det er også muligt, at I kan mødes i kirken, Kirke- og Kulturladen eller gå en tur sammen.

De dage, hvor præsten havde adgang til sygehusenes indlægningslister, er forlængst forbi, og Anders bliver som præst ikke oplyst, hvis en fra menigheden indlægges på sygehuset. Hvis du (eller du er bekendt med en) som er blevet indlagt og ønsker besøg af Anders, er du hjerteligt velkommen til at kontakte ham.

Præsten har absolut tavshedspligt, og der tages hverken notater eller føres journal over samtaler.